Gość: Jarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:24 Czy ktoś tam był i ma jakieś wrażenia do przekazania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ab_extra Re: Urlop w Pesaro...? 17.02.06, 22:45 Daj spokój. Najnudniejszy kawałek Włoch. Zatrzymałem sie kiedys pare dni w Fano nieopodal. Warto wpaść do Urbino na dzień i to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Urlop w Pesaro...? 18.02.06, 09:32 Znam Holendrow, ktorzy jezdza do Fano od 20 lat / co roku /. Troche mnie to dziwi, ale oni lubia tam wracac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Urlop w Pesaro...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:30 Naprawde tak nieciekawie?To ma byc wyjazd z 3-letnim dzieckiem,więc liczy sie bezpieczna plaża i deptak do spacerów... Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: Urlop w Pesaro...? 18.02.06, 22:48 Pesaro jest dość sporym miastem , z częścia przemysłową. Ma jednak nad morzem część turystyczną , z hotelami i pensjonatami. Plaża jest piaszysta , morze przy brzegu płytkie . Ma też ciekawą starówkę ,a na niej m.in. dom ,w którym urodził się czy może tylko mieszkał , bo już nie pamietam ,Gioacchino Rossini ,twórca takich oper jak "Cyrulik sewilski" i "wilhelm Tell". Myślę ,że nie będzie tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Urlop w Pesaro...? 19.02.06, 09:43 Ciekawie jest od Gargano na poludnie. Wyzej cale wybrzeze jest podobne. Nie wiem dlaczego tak wiele osob wybiera te okolice. Sama bylam w Milano Marittima, ale mozna pojechac w znacznie ciekawsze miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Urlop w Pesaro...? 18.02.16, 18:24 Moje wrażenia - piaszczysta plaża z płytką wodą, ładny rynek i... najtańszy hotel na trasie wycieczki po Włoszech: fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,158833064,160395078.html bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alberto Re: Urlop w Pesaro...? IP: 94.163.70.* 19.02.16, 09:30 Witam Pana, miasto Turyn organizowalo tam tj w Pesaro wczasy dla emeryt?w przez wiele lat, wiec co do nudy to moge sie zgodzic, z takim malym to lepiej jechac do Rimini, bo jest duzo atrakcji dla maluch?w, dobre rozwiazanie o ile znajdzie Pan niedrogi pensjonat. Odpowiedz Link Zgłoś
ongoing Re: Urlop w Pesaro...? 20.02.16, 12:08 dziecko założyciela wątku ma już 13 lat:) rada bardzo na czasie Odpowiedz Link Zgłoś