jamx 02.07.06, 23:02 Witam. Był tam ktoś ? Jeśli tak to czy warto i jak wrażenia? Pozdrawiam jamx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aseretka Re: Pra' delle Torri 03.07.06, 08:04 Z czystym sumieniem mogę polecić ten camping. Trochę opinii znajdziesz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=43894777&a=43900749 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=38856876&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Pra' delle Torri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 20:46 Moim zdaniem najlepszy kemping nad Adriatykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Pra' delle Torri 04.07.06, 21:18 podepnę się mnie bardziej interesują domki/apartamenty wyzywienie atrakcje itp będę wdzięczna za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Pra' delle Torri 05.07.06, 06:45 Jeżeli pytasz o camping Pra delle Torri to mozna tam wynająć domki. Cena w sezonie 122,20 euro za 4 osoby na tydzień w sezonie, poza oczywiście taniej. Jest tam też hotel i apartamentowiec. Mozna też wynająć noclegi w przyczepach campingowych. Wszystkie ceny masz na stronie: www.pradelletorri.it/pl/home.html Na terenie campingu są też bodajże dwie restauracje i pizzeria. Na campingu ładny plac zabaw dla dzieci i wspaniały kompleks basenów. Do samego Caorle około 5 km. Jest to urocze miasteczko z katedrą pochodzącą z 1048 r., w której przechowywany jest Pala d`Oro – bizantyjska praca złotnicza z przełomu XII i XIII wieku. W okolicy można wybrać się do Roncade z zamkiem i XVI-wiecznym parkiem romantycznym. W oddalonym od Caorle o 3 km Ca`Corniani znajduje się muzeum wina, w którym można poznać poszczególne etapy produkcji tego trunku. Można też oczywiści pojechać do Wenecji i Padwy. Za Caorle jest też aquapark, ale niestety tam nie byłam, ponieważ na początku maja był jeszcze nieczynny. Ogólnie rzecz mówiąc Caorle jest jak dla mnie najładniejszym miejscem nad Adriatykiem w rejonie Wenecji i dobrą bazą wypadową do ciekawych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
jamx Re: Pra' delle Torri 05.07.06, 08:06 Szkoda tylko, ze nie maja kwater na 5 osob. Jade w 4 dorosłe + 3latek, wiec to miłe miejsce odpada:( jamx Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Pra' delle Torri 06.07.06, 07:51 Jak widzę jamx jesteś zbyt leniwy, żeby kliknąc na podanego linka i poczytać trochę samemu o Pra delle Torri. Gdybyś zerknął zobaczyłbyś, że cena domku np. 122,20 skalkulowana jest na 4 osoby, może jednak być ich więcej, a za każdą dodatkową jest dopłata. Dostawienie łóżka dziecinnego w przypadku ponad 5-ciu osób: euro5,00. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Pra' delle Torri 05.07.06, 13:34 to wszystko juz wyczytałam z linka byłam ciekawa Waszych odczuć :) jak to w PRAniu wygląda:) z punktu widzenia np rodziców z dziećmi.. jakie wrazenia dotyczące samego ośrodka, atrakcji, jedzenia itp Okolice znam dobrze, ale dziekuję za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
jamx Re: Pra' delle Torri 09.07.06, 16:39 Witam, Wszystkim oczywiście dziękuję za odpowiedzi. Biorąc cenę domków z www.pradelletorri.it/pl/home.html i porównując je z cenami www.selectcamp.com.pl jestem w totalnym szoku. Czy oferowane przez Selectcamp Cottage Lux w cenie za 2 tygodnie przy 4 osobach: 952 E !!!! są aż tak wielkim luksusem w porównaniu z wynajęciem wspomnianego domku w interesującym mnie terminie za 177,20 E? Czy ja się coś źle doczytuję? Z matematyką na bakier? To wycieczka rodzinna ze starszym bratem, który zachęca mnie do Ca'Pasquali. Czy jest jakaś możliwość porównania tych dwóch miejsc? Dzięki za rady i pozdrawiam jamx Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Pra' delle Torri 09.07.06, 16:46 Gdybys podala konkretne linki, moglibysmy podliczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
jamx Re: Pra' delle Torri 09.07.06, 17:00 Witam (jako mężczyzna) :) Interesuje mnie temrmin 26.08.06-09.09.06. Porównywałem: www.pradelletorri.it/pl/home.html (Domek) oraz www.selectcamp.com.pl/wlochy/pradelletorri.html (Cottage Lux) 4osoby dorosłe + dziecko 3latka. Dzięki jamx Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Pra' delle Torri 09.07.06, 17:30 Pierwszy mi sie nie otwiera / klikam z Wloch /. Na wloskiej stronie widze bungalow za 50 euro dziennie, bungalow lux za 70. 4 osoby plus samochod. W drugim linku jest 80 euro dziennie. Nie licze znizek i dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
jamx Re: Pra' delle Torri 09.07.06, 19:10 Juz prawie wszystko wiem. Przyczepa kampingowa maxi ma oznaczenie osób 4/5. Czy można to rozumieć jako możliwość spokojnego mieszkania w 4 osoby i 3latek dodatkowo? Czy jest jakiś transport do Wenecji z tego miejsca? Pozdrawiam jamx Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Pra' delle Torri 09.07.06, 19:17 Nie lubie szukac dojazdow, ale tu cos wyskoczylo: www.atvo.it/orari/file_tipo1/id_104.htm Moze sie przyda. 4/5 to powinno byc takze 5: tym bardziej dla 3-latka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Pra' delle Torri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 08:10 Możesz wynająć przyczepę kempingową np.w Eurocampie.Przyczepy są doskonale wyposażone. Odpowiedz Link Zgłoś