Gość: kaska IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.09.06, 16:10 jak najlepiej dostac sie z rzymu do florencji? wiem ze sa pociagi ale slyszlam ze bilety bardzo drogie moze ktos wie cos? dzieki pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misia Re: z rzymu do florencji IP: *.chello.pl 08.09.06, 22:06 Wprawdzie na ten temat juz się trochę mówiło,ale odpowiem tyle ile wiem. W miniony poniedziałek, moja córka pokonała tę trasę pociągiem. Jechała zwykłym, w czasie około 3.40minut, bilet kosztował 14.90e. Są pociągi szybsze ale i droższe.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASKA Re: z rzymu do florencji IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.09.06, 21:22 dziekuje Misia , czy wiesz czy corka rezerwowala wczesniej bilet czy kupila na miejscu , jade za 3 tygodnie i nie wiem czy rezerwowac , dziekuje za info ciesze sie ze cena jest ok !!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: z rzymu do florencji IP: *.chello.pl 10.09.06, 16:27 Witam, córka bilet kupiła będąc już w Rzymie. W Rzymie była 10 dni,a we Florencji 7 . Dzisiaj wraca, około 20.00 ląduje na Okęciu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielgrzym Re: z rzymu do florencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 21:41 witam:-) biletu nie trzeba rezerowowac , kupuje sie go w automacie albo w kasie , trzeba pamietac o skasowaniu kasowniki sa na dworcu i na peronach. W automacie mozna placic karta , jest to bardzo wygodne zarazem te automaty to informacja kolejowa na terenie calego kraju , wiec nie trzeba znac jezyka ani o nic pytac w kasie. Jesli kupilo sie bilet na pociag regional a uciekl i trzeba jechac drozszym np intercity itp to doplate trzeba zrobic w kasie bilety mozna kupowac wczesniej bo liczy sie dada skasowania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś