Gość: brus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 00:39 ... co to za nieduże pieniądze zaprosi mnie na Sycylie albo do Kalabrii... Dawno nie pytałem o okazje na koniec sezonu, co nie:)??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tofanka Re: Niedrogie biuro... 12.09.06, 10:46 Czy to musi byc akurat biuro turystyczne?Bo owszem pracuje w biurze ale oferuje kwatery wakacyjne (atrakcyjne ceny poza sezonem-od 10€/osobe/noc), lecz dojazd na wlasna reke.Wystarcza mi informacje o ilosci przybywajacych osob oraz czas pobytu(zakwaterowanie odbywa sie w soboty).Kwatery nad samym morzem lub w miastach Sycylii Orientalnej oraz na Malcie.Przesylam oferty wraz ze zdjeciami kwater zaraz po otrzymaniu powyzszych informacji. Pozdrawiam tofana@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brus Re: Niedrogie biuro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 15:29 Dzięki, ale raczej biuro. To ostatni tegoroczny wyjazd i czekam na pełny opis, samolot, śniadanie itp. Ale za rok z tej Malty może skorzystam... Odpowiedz Link Zgłoś