Gość: Adek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:09 wybieramy się k 25.03 do Trento. Czy jechać na zimówkach czy zakładać letnie? Jedziemy na tydzień. dzięki za odpowiedzi. pzdr Adek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa553 Re: po 25.03 w Dolomity-jakie opony 05.03.07, 09:13 nie zaszkodzi jechac na zimowych. Strzezonego Pan Bog strzeze:))) Nas kiedys snieg zlapal w polowie kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: po 25.03 w Dolomity-jakie opony... 05.03.07, 10:29 W/g mnie, oczywiście, zimówki. Myślę, że w okolicy Trydentu także i w tym roku może być w tym okresie mróz i opady śniegu: www.wunderground.com/history/airport/LIVR/2006/3/31/MonthlyHistory.html Przeciętne temp.: -3 st. w nocy do 2 st. w dzień. bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
preuser Re: po 25.03 w Dolomity-jakie opony... 05.03.07, 18:46 halo bah77, jestes uparty jak OSIOL ale nie chce cie prowokowac, pytam pokornie gdzie lezy Trydent, bo nie moge znalezc na moich mapach kiedys prosilem, abys podawal w nawiasie nazwy originalne bo nie wszyscy maja dostep do polskich atlasow a nie bywajac w Polsce kupic ich nie moga dzieki za przeklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżi Trydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 19:05 Pytanie nie do mnie ale może usychasz w niewiedzy więc się wtrącę:) Skoro napisałeś posta to znaczy, że masz dostęp do sieci. Skoro tak, to wystarczy wpisać w wyszukiwarce Trydent i odpowiedź masz podaną jak na talerzu. Odpowiedz Link Zgłoś