Dodaj do ulubionych

Nocleg w drodze do Włoch

IP: 195.94.220.* 14.05.07, 00:25
Jadę z dzićmi nad włoski Adriatyk. Szukam noclegu gdzieś w połowie drogi, nie
dam rady pokonać tej trasy bez spania, dzieci nie wytrzymają tak długiej
podróży. Co polecacie???
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: brus Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 01:36
      Rohaty krokodil - hotel w Mikulowie. Na dole piwo Gambrinus z beczki:) Już
      zazdroszczę:)
    • Gość: e Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 09:01
      A ja Ci polecam: zastanów się jeszcze raz jak pytasz kogoś o coś! Chyba, ze
      chcesz mieć odpowiedzi zarowno od Franka z Ustrzyk jeżdżacego do Triestu, jak i
      Józka ze Szczecina jeżdżącego do Ancony... A ja mam taki problem (może znasz
      odpowiedź): CZYM SIĘ ROŻNI KANAREK?
    • Gość: nune Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:22
      Witaj, polecam bardzo gorąco nocleg w Oekotel Graz.
      • ennka Re: Nocleg w drodze do Włoch 14.05.07, 20:21
        My jeździmy z W-wy i nocujemy tu.
        www.tiscover.at/fertala
        To jest tuż przed granica włoską ,jeszcze w Austrii.
        • ivonnka1 Re: Nocleg w drodze do Włoch 29.05.07, 09:14
          Do ennka. Czy możesz podać przybliżoną cenę za pokój. Moja rodzina to ja, mąż i
          dwoje dzieci. Czy są tam pokoje rodzinne.
    • k3009 Re: Nocleg w drodze do Włoch 15.05.07, 09:50
      oekotel w Graz.Polecam bardzo nocleg ze sniadaniem w formie bufetu
      szwedzkiego.Super.I ceny do przyjecia
    • agaw30 Re: Nocleg w drodze do Włoch 16.05.07, 10:48
      Dwa lata temu nocowalismy w Mikulowie, ale jadąc z Warszawy do Toskanii jednego
      dnia jest 600 km a drugiego juz 1000km, więc w tym roku nocujemy w Graz (Hotel
      IBIS - 49 Euro / pok 2 os.) ale jedziemy do Spotorno ca. 20 km od sanremo
    • Gość: Blondi Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:46
      Jedziemy do Włoch w czerwcu z dziećmi.Nocleg tranzytowy zarezerwowaliśmy w
      Oekotelu koło Grazu.Wszyscy chwalą.Mam nadzieję,że my też będziemy.
      • agnes000 Re: Nocleg w drodze do Włoch 17.05.07, 15:18
        Gość portalu: Blondi napisał(a):

> Jedziemy do Włoch w czerwcu z dziećmi.Nocleg tranzytowy zarezerwowaliśmy w
        > Oekotelu koło Grazu.Wszyscy chwalą.Mam nadzieję,że my też będziemy.

A jakie tam sa ceny?
      • Gość: jaga Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: 195.94.220.* 17.05.07, 16:33
        My także myśleliśmy o tym hotelu, chyba tam zarezerwuję nocleg. Kiedy
        wyjeżdżacie? My również jedziemy z dziećmi, wyjeżdżamy 8 czerwca, 9 po południu
        mamy być na campingu Sant'Angelo koło Cavallino. Może też jedziecie 8 to razem
        byłoby łatwiej???
        Pozdrawiam
        • Gość: Blondi Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:03
          Jedziemy w 2 rodziny 2+2 .Wyjeżdzamy 8 czerwca z Łodzi i Warszawy do Treporti
          Ca'Savio.Noclegi wczoraj rezerwowała koleżanka.Mogę się mylić,ale chyba 42 euro
          pokój 2 osobowy+ 2 dostawki.Sniadanie w cenie.Rezerwacja przez Eurocamp.Chyba
          dzieci do 12 lat nie płacą.Oczywiście noclegi w Austrii w Oekotelu koło Grazu
          • Gość: jaga Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: 195.94.220.* 21.05.07, 13:11
            My wyjeżdżamy 8 czerwca z Zawiercia, to niedaleko Siewierza przez który
            najprawdopodobniej będziecie przejeżdżać jeżeli jedziecie z Warszawy i łodzi.
            Może moglibyśmy się do Was "przyłączyć". Jedziemy pierwszy raz, byłoby nam
            łatwiej. Nocleg zarezerwowaliśmy również w Grazu. Jedziemy na camping
            Sant'Angelo z Selectcampu. Mój mail agasew@o2.pl, napisz swój numer tel. jeżeli
            nie przeszkadzałoby Wam jechać jeszcze z nami zadzwonię i dogadamy szczegóły,
            jeżeli nie chcecie to ok, rozumię.
            Pozdrawiam serdecznie
            • Gość: enzov Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 13:38
              koleżanko troche więcej wiary w siebie życze! to nie będzie przeprawa wzdłuż
              Amazonki :-) po co sie stresować?
    • Gość: nune Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:28
      Witaj, noclegi w Oekotel możesz zarezerwować przez internet.
      Super nocleg ze szwedzkim śniadankiem, gorąco polecam ( spaliśmy tam w tamtym
      roku, teraz też będziemy nocować)
      • malin7 Re: Nocleg w drodze do Włoch 18.05.07, 15:05
        przy rezerwacji na jedna noc trzeba zadzwonic albo wysłac faks- tak bylo w
        zeszlym roku i osobiscie dzwonilam tam
        • Gość: e Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:15
          Droga Malin(ko)! Wydaje mi się, że pisząc "rezerwacja krótkoterminowa- do 48h-
          tylko telefonicznie" pisarz z Oekotel miał na mysli nie- długość pobytu, ale
          czas od rezerwacji do dnia zaokrętowania. Ja każdego roku robię rezerwację na 1
          noc mailowym formularzem tyle, że z odpowiednim wyprzedzeniem.
          • malin7 Re: Nocleg w drodze do Włoch 18.05.07, 17:25
            to wlasnie o tym pisze .
            • malin7 Re: Nocleg w drodze do Włoch 18.05.07, 17:30
              I chyba o to chodzi na tym forum zeby dzielic sie
              doswiadczeniami. Wyslalam w zeszlym roku maila i niestety skonczylo sie na tym,
              ze musialam dzwonic. Poniewaz rozmawiam w jezyku niemieckim, wiec nie
              stanowilo to problemu. Dodatkowo poinformowali mnie, zeby wyslac faks. I nie
              mam ochoty na przepychanki slowne jak to sie czesto odbywa na tym forum
    • magosiaa Re: Nocleg w drodze do Włoch 27.05.07, 00:29
      My w zeszłym roku dzwoniliśmy już z trasy i było ok. Rezerwowaliśmy po
      angielsku. Trzeba tylko pamiętać, żeby być przed 21 bo tylko do tej godziny
      czynna recepcja, potem zamykają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka