Gość: jaga IP: 195.94.220.* 14.05.07, 00:25 Jadę z dzićmi nad włoski Adriatyk. Szukam noclegu gdzieś w połowie drogi, nie dam rady pokonać tej trasy bez spania, dzieci nie wytrzymają tak długiej podróży. Co polecacie??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brus Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 01:36 Rohaty krokodil - hotel w Mikulowie. Na dole piwo Gambrinus z beczki:) Już zazdroszczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 09:01 A ja Ci polecam: zastanów się jeszcze raz jak pytasz kogoś o coś! Chyba, ze chcesz mieć odpowiedzi zarowno od Franka z Ustrzyk jeżdżacego do Triestu, jak i Józka ze Szczecina jeżdżącego do Ancony... A ja mam taki problem (może znasz odpowiedź): CZYM SIĘ ROŻNI KANAREK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nune Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:22 Witaj, polecam bardzo gorąco nocleg w Oekotel Graz. Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: Nocleg w drodze do Włoch 14.05.07, 20:21 My jeździmy z W-wy i nocujemy tu. www.tiscover.at/fertala To jest tuż przed granica włoską ,jeszcze w Austrii. Odpowiedz Link Zgłoś
ivonnka1 Re: Nocleg w drodze do Włoch 29.05.07, 09:14 Do ennka. Czy możesz podać przybliżoną cenę za pokój. Moja rodzina to ja, mąż i dwoje dzieci. Czy są tam pokoje rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
k3009 Re: Nocleg w drodze do Włoch 15.05.07, 09:50 oekotel w Graz.Polecam bardzo nocleg ze sniadaniem w formie bufetu szwedzkiego.Super.I ceny do przyjecia Odpowiedz Link Zgłoś
agaw30 Re: Nocleg w drodze do Włoch 16.05.07, 10:48 Dwa lata temu nocowalismy w Mikulowie, ale jadąc z Warszawy do Toskanii jednego dnia jest 600 km a drugiego juz 1000km, więc w tym roku nocujemy w Graz (Hotel IBIS - 49 Euro / pok 2 os.) ale jedziemy do Spotorno ca. 20 km od sanremo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondi Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:46 Jedziemy do Włoch w czerwcu z dziećmi.Nocleg tranzytowy zarezerwowaliśmy w Oekotelu koło Grazu.Wszyscy chwalą.Mam nadzieję,że my też będziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes000 Re: Nocleg w drodze do Włoch 17.05.07, 15:18 Gość portalu: Blondi napisał(a): > Jedziemy do Włoch w czerwcu z dziećmi.Nocleg tranzytowy zarezerwowaliśmy w > Oekotelu koło Grazu.Wszyscy chwalą.Mam nadzieję,że my też będziemy. A jakie tam sa ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: 195.94.220.* 17.05.07, 16:33 My także myśleliśmy o tym hotelu, chyba tam zarezerwuję nocleg. Kiedy wyjeżdżacie? My również jedziemy z dziećmi, wyjeżdżamy 8 czerwca, 9 po południu mamy być na campingu Sant'Angelo koło Cavallino. Może też jedziecie 8 to razem byłoby łatwiej??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondi Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:03 Jedziemy w 2 rodziny 2+2 .Wyjeżdzamy 8 czerwca z Łodzi i Warszawy do Treporti Ca'Savio.Noclegi wczoraj rezerwowała koleżanka.Mogę się mylić,ale chyba 42 euro pokój 2 osobowy+ 2 dostawki.Sniadanie w cenie.Rezerwacja przez Eurocamp.Chyba dzieci do 12 lat nie płacą.Oczywiście noclegi w Austrii w Oekotelu koło Grazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: 195.94.220.* 21.05.07, 13:11 My wyjeżdżamy 8 czerwca z Zawiercia, to niedaleko Siewierza przez który najprawdopodobniej będziecie przejeżdżać jeżeli jedziecie z Warszawy i łodzi. Może moglibyśmy się do Was "przyłączyć". Jedziemy pierwszy raz, byłoby nam łatwiej. Nocleg zarezerwowaliśmy również w Grazu. Jedziemy na camping Sant'Angelo z Selectcampu. Mój mail agasew@o2.pl, napisz swój numer tel. jeżeli nie przeszkadzałoby Wam jechać jeszcze z nami zadzwonię i dogadamy szczegóły, jeżeli nie chcecie to ok, rozumię. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enzov Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 13:38 koleżanko troche więcej wiary w siebie życze! to nie będzie przeprawa wzdłuż Amazonki :-) po co sie stresować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nune Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:28 Witaj, noclegi w Oekotel możesz zarezerwować przez internet. Super nocleg ze szwedzkim śniadankiem, gorąco polecam ( spaliśmy tam w tamtym roku, teraz też będziemy nocować) Odpowiedz Link Zgłoś
malin7 Re: Nocleg w drodze do Włoch 18.05.07, 15:05 przy rezerwacji na jedna noc trzeba zadzwonic albo wysłac faks- tak bylo w zeszlym roku i osobiscie dzwonilam tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Nocleg w drodze do Włoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:15 Droga Malin(ko)! Wydaje mi się, że pisząc "rezerwacja krótkoterminowa- do 48h- tylko telefonicznie" pisarz z Oekotel miał na mysli nie- długość pobytu, ale czas od rezerwacji do dnia zaokrętowania. Ja każdego roku robię rezerwację na 1 noc mailowym formularzem tyle, że z odpowiednim wyprzedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
malin7 Re: Nocleg w drodze do Włoch 18.05.07, 17:30 I chyba o to chodzi na tym forum zeby dzielic sie doswiadczeniami. Wyslalam w zeszlym roku maila i niestety skonczylo sie na tym, ze musialam dzwonic. Poniewaz rozmawiam w jezyku niemieckim, wiec nie stanowilo to problemu. Dodatkowo poinformowali mnie, zeby wyslac faks. I nie mam ochoty na przepychanki slowne jak to sie czesto odbywa na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: Nocleg w drodze do Włoch 27.05.07, 00:29 My w zeszłym roku dzwoniliśmy już z trasy i było ok. Rezerwowaliśmy po angielsku. Trzeba tylko pamiętać, żeby być przed 21 bo tylko do tej godziny czynna recepcja, potem zamykają. Odpowiedz Link Zgłoś