artespl 26.06.07, 15:10 Witam chętnie przeczytam coś na temat Caorle. Macie może jakieś wspomnienia z tej miejcowości ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aseretka Re: CAORLE 26.06.07, 17:38 Na temat caorle znajdziesz sporo na forum, chociażby tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=59946489&v=2&s=0 a jest tych informacji dużo więcej i z tego roku i z lat ubiegłych. Skorzystaj z wyszukiwarki:) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia811 Re: CAORLE 26.06.07, 18:19 brawo, kupiłaś wreszcie kompa czy dorabiasz po godzinach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artespl Re: CAORLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 10:21 Witaj Marusia811 "brawo, kupiłaś wreszcie kompa czy dorabiasz po godzinach ?" Dzięki za gratulacje ale kompa mam od 15 lat.Byłaś może w Caorle ??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artespl Re: CAORLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 10:15 Witam, dzięki za linka. Tak naprawdę to chciałem złapać kontakt z ludzmi którzy byli w Caorle bo chodzi mi o nowe połączenie lotnicze pomiędzy Krakowem a Treviso.Interesuje mnie jak można dostać się z Treviso do Caorle ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marusia811 Re: CAORLE 27.06.07, 16:37 post był nie do ciebie w Caorle byłam, miateczko miłe, pelne ludzi w sezonie, ładna plaża, trochę komarów ale to nic specjalnego, to normalka w tym rejonie Włoch nazw restauracji, kawiarni i barów nie pamiętam bo nie robię notatek, zresztą to nie ma znaczenia, jest tam tego sporo gdzie można dobrze zjeść, patrz na ceny, czym drożej tym lepiej ale generalnie w takich miejscowościach jada się kiepsko a płaci sporo > Interesuje mnie jak Interesuje mnie jak można dostać się z Treviso do Caorle ??? nie wiem ale pewnie autobusem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artespl Re: CAORLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 09:05 Dzięki za post. A w jakim Hotelu czy może w Apartamencie wypoczywałaś??? Dobre warunki, blisko do morza ??? Jak morze - czyste ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marusia811 Re: CAORLE 28.06.07, 19:32 tu można wszystko wyczytać o Caorle www.caorle.it/ Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: CAORLE 30.06.07, 14:05 Dzięki za linka. Jednak dalej muszę Was pomęczyć o połączenie z Treviso do Caorle.Z tego co wyczytałem na włoskim autobusowym rozkładzie jazdy to czekają mnie 2 przesiadki.Co Wy na to ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: CAORLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:37 ale fajna miejscowość Odpowiedz Link Zgłoś