artespl 06.07.07, 08:52 Witam, Był ktoś z Was w Caorle w apartamentach Villagio La Luna ??? Jestem ciekaw Waszych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emmfk Re: Caorele Villagio La Luna IP: *.chello.pl 07.07.07, 21:24 Ja również jestem bardzo zainteresowana tym tematem. Mam tam zarezerwowany domek na dwa tygodnie od 21 lipca. Byłabym wdzięczna za wszystkie informacje o tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Caorele Villagio La Luna 09.07.07, 10:21 Jakim transportem tam jedziesz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
emmf Re: Caorele Villagio La Luna 10.07.07, 09:50 Jedziemy samochodem (przez Czechy i Austrię). A Ty czy się tam wybierasz? No i kiedy tam będziesz? Może się spotkamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Caorele Villagio La Luna 12.07.07, 12:28 Ja mam rezerwację od 1.09 i lecimy tam samolotem z Krakowa do Treviso.Tak więc ze spotkania nici :-( Ale z przyjemnością poczytam na forum o tym jakie mieliście udane wakacje. Czekam na kontakt. artespl Odpowiedz Link Zgłoś
emmf Re: Caorele Villagio La Luna 13.07.07, 08:42 Więc będę tam pierwsza. Oczywiście jak wrócę napiszę jak było. Nie wiem jak to możliwe ale szukałam na forum kogoś kto tam był i może coś powiedzieć, ale nigdzie nic nie znalazłam. Tak więc będziesz w lepszej sytuacji, bo będę mogła Ci odpowiedziec na wszystkie pytania. Mam nadzieję, że bedę miała same dobre wiadomości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artespl Re: Caorele Villagio La Luna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:24 Ja oczywiście też szukałem - bez rezultatu. Napewne będzie wszystko OK.Miłego i dobrego wypoczynku życzę. Czekam na dobre wieści z Caorle Villagio La Luna po powrocie.Jeszcze raz pozdrawiam. artespl Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Caorele Villagio La Luna 16.07.07, 09:39 jedni pojechali, inni pojadą a ja dalej poszukuję osób, które już były !!! Odpowiedz Link Zgłoś