Dodaj do ulubionych

Caorele Villagio La Luna

06.07.07, 08:52
Witam,
Był ktoś z Was w Caorle w apartamentach Villagio La Luna ???
Jestem ciekaw Waszych opinii.
Obserwuj wątek
    • Gość: Emmfk Re: Caorele Villagio La Luna IP: *.chello.pl 07.07.07, 21:24
      Ja również jestem bardzo zainteresowana tym tematem. Mam tam zarezerwowany
      domek na dwa tygodnie od 21 lipca. Byłabym wdzięczna za wszystkie informacje o
      tym miejscu.
      • artespl Re: Caorele Villagio La Luna 09.07.07, 10:21
        Jakim transportem tam jedziesz ???
        • emmf Re: Caorele Villagio La Luna 10.07.07, 09:50
          Jedziemy samochodem (przez Czechy i Austrię). A Ty czy się tam wybierasz? No i
          kiedy tam będziesz? Może się spotkamy :-)
          • artespl Re: Caorele Villagio La Luna 12.07.07, 12:28
            Ja mam rezerwację od 1.09 i lecimy tam samolotem z Krakowa do Treviso.Tak więc
            ze spotkania nici :-( Ale z przyjemnością poczytam na forum o tym jakie
            mieliście udane wakacje. Czekam na kontakt.
            artespl
            • emmf Re: Caorele Villagio La Luna 13.07.07, 08:42
              Więc będę tam pierwsza. Oczywiście jak wrócę napiszę jak było.
              Nie wiem jak to możliwe ale szukałam na forum kogoś kto tam był i może coś
              powiedzieć, ale nigdzie nic nie znalazłam. Tak więc będziesz w lepszej
              sytuacji, bo będę mogła Ci odpowiedziec na wszystkie pytania. Mam nadzieję, że
              bedę miała same dobre wiadomości. Pozdrawiam
              • Gość: artespl Re: Caorele Villagio La Luna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:24
                Ja oczywiście też szukałem - bez rezultatu. Napewne będzie wszystko OK.Miłego i
                dobrego wypoczynku życzę. Czekam na dobre wieści z Caorle Villagio La Luna po
                powrocie.Jeszcze raz pozdrawiam.
                artespl
                • artespl Re: Caorele Villagio La Luna 16.07.07, 09:39
                  jedni pojechali, inni pojadą a ja dalej poszukuję osób, które już były !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka