Gość: lida12 IP: 136.8.152.* 01.10.07, 14:37 Witam, Gdzie znajdują się jakieś centra (galerie) handlowe w Rzymie? zależy mi na takich znajdujących się blisko stacji metra. Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hernandez W Rzymie nie ma centrow handlowych takich jak w np 04.10.07, 10:19 w Warszawie. Z duzych centrow "ala" Warszawa to jest leonardo przy lotnisku FIU i centrum handlowe ROMANINA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek supermarkety IP: *.uwm.edu.pl 05.10.07, 12:52 a może sa jakieś supermarkety, takie żeby kupić nie tlyko jedzenia, ale i jakieś buty, ciuszki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: supermarkety IP: *.acn.waw.pl 05.10.07, 19:00 tez mnie interesuje, ktore sieci maja dobre sklepy w miare w centrum (blisko tremini). z powodow organizacyjnych zakupy (oliwa, wino, oliwki, sery) chcialam zrobic w Rzymie. co mozecie polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Re: supermarkety 05.10.07, 22:14 1. supermarkety z dobrym wyborem to Standa, tansze DICO, GS, LIDL, czesto sa takze na rynkach np. na campio dei fiori targi z zywnoscia i przysmakami. Uwaga: ceny czasami sie BAAArdzo roznia!! w poszczegolnych sklepach Hipermarkety to Carrefour (Romanina) albo Auchan (przy Tiburtinie) natomiast dojazd do nich jest utrudniony metrem (podobnie jak np. do Panoramy) 2. Ja polecam osobiscie do kupowania wloskich przysmakow procz powyzszych sklepow siec CASTRONI to taka siec sklepow z pozywieniem i przysmakami z calej de facto Italii Zeby odszukac sklepy wpisz w googlach standa roma vel dico roma etc. plan miasta (ulice wyszukac) jest np. na via michelin Odpowiedz Link Zgłoś