Gość: megan IP: 77.193.51.* 08.01.08, 12:42 Gdzie tanio znalezc nocleg (do 30 euro), co warto zobaczyc i czego koniecznie trza tam sprobowac z przysmakow kuchennych?? ;) Z gory dziekuje za wszelkie sprawdzone rady ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciej Re: Wenecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 13:22 Za 30 EUR - to na campingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Wenecja IP: *.aster.pl 13.01.08, 13:09 ja w ubiegłym roku w sierpniu byłam w Hotelu delfino w Mestre. 60 Euro za pokój 2 osobowy w cenie sniadanie (obfity buffet) Super dojazd do wenecji autobus ok 10 minut kursuje często co 10-15 minut od rana do późnych godzin nocnych (przystanek pod hotelem) Odpowiedz Link Zgłoś
gotek00 Re: Wenecja 30.01.08, 23:17 witka wybieram sie w ym roku do wenecji bede spal w mestre. jakie sa koszty tych autobusow do wenecji, czy sa korki na dojezdzie, czy moze lepiej wybrac pociag?jaki jest numer tego autobusu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Wenecja IP: *.aster.pl 01.02.08, 22:05 Tu jest stronka do komunikacja lądowej i wodnej w Wenecji i okolicach. www.actv.it/english/home.php Rozklad jazdy jest objetosciowo duzy 124 strony bodajze ale co pare stronek masz rozrysowane linie autobusowe i rozklady jazdy. Nie wiem gdzie bedziesz mieszkal dokladnie ale mozesz znaleźc w rozkladzie najbardziej pasujacy autobus. ja jezdzilam do wenecji o ile dobrze pamietam autobusem nr 4 to byly chyba 4 przystanki jak zatrzymywal sie na wszystkich. cena na przejazd 1 Euro a jak kupowany i kierowcy do troche drozej. masz wszystko na tej stronce. Mozna tez sprawdzic rozklad i polaczenia Vaporetto. Ja na jeden dzien kupilam karte na nieograniczona liczbe przejazdow vaporetto. Korkow nie zauwazylam, bylam pod koniec sierpnia. Pociagi jezdza chyba tez dosc czesto ale moj hotel byl jakies 15 minut piechotka od dworca wiec bardziej oplacilo mi sie wsiadac do autobusu i wysiadac pod drzwiami hotelu. Pozdrawiam, Asia Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Wenecja 02.02.08, 02:08 Gość portalu: megan napisał(a): > Gdzie tanio znalezc nocleg (do 30 euro), co warto zobaczyc i czego koniecznie > trza tam sprobowac z przysmakow kuchennych?? ;) > Z gory dziekuje za wszelkie sprawdzone rady ;) > najważniejsze to unikać lokali nastawionych na turystów Pytać "tubylców" o to gdzie warto zjeść Konkretnych adresów Ci nie podam bo nie lubiłam się tam stołować warto spóbować kanapek "tramezzini" :) Odpowiedz Link Zgłoś
agulles Re: Wenecja 12.02.08, 10:34 na tej stronie mozna bez problemu znalezc i zarezerwowac noclegi do 30euro, trzeba dokladnie sprawdzic lokalizacje hosteli i b&b, na mapkach sa duze przekłamania. www.hostelbookers.com/booking/index.cfm Odpowiedz Link Zgłoś