tangela 12.05.08, 07:50 Proszę , poradźcie z jakim Biurem do Rzymu. Raczej autokarem bo taniej, ale tylko Rzym a nie w 10 dni 15 miast .Chcieliśmy zwiedzić Rzym.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grazyna Re: Do Rzymu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 11:38 A dlaczego chcecie jechac z jakims biurem.Szkoda kasy.Ja bylam w rzymie w styczniu sama rezerwowalam sobie nocleg np na stronie www.hostelsclub.com,dojazd tez mozecie sami zorganizowac.Jezeli nie samolotem/bo w sezonie letnim jest dosc drodo,to sa linie regularne do wloch np stonka www.eurolines.pl.Poruszanie sie po rzymie to zadna trudnosc.Nie jestescie ograniczeni czasem.Kazdego dnia robicie to na co macie ochote.Polecam samodzielny wyjazd nie taki diabel straszny jak do maluja. Jezeli macie watpliwosci czy tez jakies pytania na formu wiele osob chetnie wam pomoze. Taki wyjazd wychodzi ok 1/3 taniej niz z biurem podrozy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marylou_tiel Re: Do Rzymu 13.05.08, 11:46 Zgadzam sie z Grazyna w calej rozciaglosci. Poprzedni tydzien spedzilam w Rzymie, wszystko organizowalam sama, bylo wspaniale! Samoorganizowanie naprawde nie wymaga az tyle czasu i energii jak by sie moglo wydawac. Dojazd: lecialam tanimi liniami. Nocleg: podobnie jak Grazyna, korzystalam z www.hostelsclub.com, polecam. Zwiedzanie: wystarczy dobry przewodnik, mapa i plan ukladasz sobie sama wedle wlasnych upodoban. Jestem na swiezo, wiec w razie pytan chetnie pomoge. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Do Rzymu 13.05.08, 14:49 Popieram przedmówczynie. Sama lecę w październiku do Rzymu. Za 300 zł - to chyba taniej (a z pewnością mniej męcząco) niż jakimkolwiek autobusem. Zwiedzasz, co chcesz, siadasz na kawkę, kiedy chcesz. I nikt Cię nie pogania... Odpowiedz Link Zgłoś
tangela Re: Do Rzymu 14.05.08, 07:23 A z jakimi liniami lecisz i z jakiego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
ana-on-line Re: Do Rzymu 04.07.08, 10:35 Witam. Również chcę wyjechać do Rzymu na wakcję. Planuję samodzielną podróż. Czy możecie mi powiedzieć który hostel wybraliście - gdyż narazie trafiam na komentarze miejsc noclegowych dość negatywne. Za wszelkie rady z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Do Rzymu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 22:29 Hej. Byłbym niezmiernie wdzięczny gdybyś podzieliła się ze mną kilkoma informacjami o Twojej podroży (hostel, ceny, plan zwiedzania i tak dalej). Niestety nie mam możliwości zdobycia Twojego maila, wiec prosiłbym abyś napisała na paulsoiree@gmail.com :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sam_diabel Re: Do Rzymu 13.05.08, 14:59 Gość portalu: grazyna napisał(a): > A dlaczego chcecie jechac z jakims biurem.Szkoda kasy.Ja bylam w > rzymie w styczniu sama rezerwowalam sobie nocleg np na stronie > www.hostelsclub.com,dojazd tez mozecie sami zorganizowac.Jezeli nie > samolotem/bo w sezonie letnim jest dosc drodo,to sa linie regularne > do wloch np stonka www.eurolines.pl.Poruszanie sie po rzymie to > zadna trudnosc.Nie jestescie ograniczeni czasem.Kazdego dnia robicie > to na co macie ochote.Polecam samodzielny wyjazd nie taki diabel > straszny jak do maluja. potwierdzam, nie taki diabeł straszny... Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Re: Do Rzymu 13.05.08, 20:22 sam_diabel napisał: > potwierdzam, nie taki diabeł straszny... Diabeł w Rzymie? To ten od wieszcza czy z Torunia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga [...] IP: *.21-87-r.retail.telecomitalia.it 13.05.08, 19:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Tangeli Re: Do Rzymu IP: *.ies.krakow.pl 14.05.08, 09:22 Lecę z Krakowa, Centralwings. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedzik Re: Do Rzymu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 10:57 a ja sie wybieram do Barcy z Centralwings bo cena mnie tak zszokowała ze nie mogłem sobie odmówić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: Do Rzymu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 17:08 Central jest spoko, ja też mogę go polecić!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szreku Re: Do Rzymu IP: *.acn.waw.pl 02.07.08, 01:08 ja go polecam nie od dziś bo naprawdę są tani a w dodatku mają ciekawe połączenia co mnie bardzoooo cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irex Re: Do Rzymu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 14:07 Zajrzyj na rzym.com.pl tam sa oferty tanich noclegów. Ew. zapytaj ich o dobre oferty na zwiedzanie Rzymu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga.74 Re: Do Rzymu IP: *.cust-adsl.tiscali.it 27.06.08, 11:17 Zgadzam się z innymi. Nie musisz korzystać z usług biura turystycznego. Sama zorganizuj sobie wyprawę do Rzymu. Nocleg możesz zarezerwować na pl.reserver.it/ www.reserver.it/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Do Rzymu IP: *.3-79-r.retail.telecomitalia.it 27.06.08, 15:32 Polecam pokoje u pani moniki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patka Re: Do Rzymu IP: 89.174.23.* 05.07.08, 19:54 cześć! Wybieram się do rzymu "na własną rękę" we wrześniu. Czy ktoś mógłby doradzić mi jakiś fajny przewodnik? Czy potrzebuję plan miasta, czy takie coś mogę dostać w puntcie informacyjnym? Przejrzałam już kilka przewodników ale mam wrażenie, ze nie ma tam dostatecznej ilości informacji. Wpadł mi również w ręce przewodnik "national geographic" ale to wydanie z 2001 i same mapy. Będę wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamapsa Przewodnik Rzym IP: *.32-151.iol.it 06.07.08, 11:25 Ja polecam te przewodniki sa rewelacyjne, korzystaja z nich turysci z calego swiata. :) Wart swojej ceny www.wiz.com.pl/?act=products&sub=view&id=865 a tu Włochy www.wiz.com.pl/?act=products&sub=view&id=819 Z tym przewodnikiem zwiedzanie Rzymu to przyjemnosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Przewodnik Rzym 13.07.08, 17:36 Własnie wróciłam z Rzymu.Pojechałam sama,było cudownie.Brak słow.Moze tylko całodniowy strajk komunikacyjny wyrwał mi jeden dzien,ale i tak bossko Odpowiedz Link Zgłoś