Gość: Skrawek IP: *.bsb.vectranet.pl 07.10.08, 15:39 Bardzo prosze wszystkich ktorzy spedzali wakacje pod wlasnym namiotem, na elbie, chodzi o ceny pol namiotowych 2+1,ceny promu za wszellkie informacje serdecznie wszystkim dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moose007 Re: Elba-namiot 07.10.08, 19:49 Ceny kempingów na Elbie są podobne jak w kontynentalnej Toskanii, czyli około 30 euro za 2 os. + namiot + samochód. Zaś ceny promów lepiej sprawdzi na stronie choćby moby.it, bo mają różne promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maker Re: Elba-namiot IP: *.centertel.pl 08.10.08, 12:46 Witam! Uważajcie na ceny na stronie internetowej moby. Płynęliśmy na elbę w maju z portu koło San Vincenzo (nie pamiętam teraz nazwy) i sprawdzaliśmy ceny w necie. Na miejscu okazało się, że do cen doliczają kilka podatków, o których w cennikach nie ma mowy! W porcie jest jeszcze drugi przewoźnik, którego kasy znajdują się w budynku portu i z nim ostatecznie popłynęliśmy. Są tańsi niż mobi. Na parkingach i w agencjach koło parkingu były tylko kasy moby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maker Re: Elba-namiot IP: *.centertel.pl 08.10.08, 12:55 Acha ta druga firma z promami to TOREMAR. Odpowiedz Link Zgłoś
moose007 Re: Elba-namiot 08.10.08, 18:54 Kupowałem bilety przez Internet, ceny były dokładnie takie jak w cenniku, nie miałem z tym żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
olgadylewska Re: Elba-namiot 08.10.08, 19:58 Byłam na Elbie kilka dni pod koniec maja tego roku. Za 2 osoby, duży namiot,samochód i prąd płaciliśmy na kempingu Lacona Pineta około 20 euro. Link do strony: www.campinglaconapineta.com/eng/ Prom z Piombino do Rio Marina linią Toremar 48 euro w jedną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś