Dodaj do ulubionych

Termoli- in ternet, komórka

IP: *.infocoig.pl 05.08.09, 23:09
ZA KILKA DNI WYJEŻDŻAM DO TERMOLI. CZY KTOŚ WIE GDZIE TAM ZNAJDE JAKĄŚ
KAWIARENKE INTERNETOWĄ ALBO JAKIŚ BAR LUB INNE MIEJSCE Z DARMOWYM LUB
ODPŁATNYM NETEM.
JESZCZE CZY KTOŚ WIE CZY WE WŁOSZECH MOŻNA BEZ PROBLEMU KUPIC KARTE DO KOMÓRKI
Z WŁOSKIM NUMEREM.
SERDECZNE DZIĘKI ZA JAKIEŚ INFO
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: Termoli- in ternet, komórka 06.08.09, 00:28
      Karte do komorki mozesz kupic, ale nalezy przedstawic dokumenty i wloski numer
      fiskalny.
      Termoli to duze miasto, wiec problemow z internetem nie powinno byc.
      • Gość: Monika Re: Termoli- in ternet, komórka IP: *.infocoig.pl 06.08.09, 19:12
        dzięki, a nie wiesz czy nie można tam kupic karty tak jak w Polsce (ricaricabile)?
        • linn_linn Re: Termoli- in ternet, komórka 06.08.09, 19:29
          Kate mozesz kupic, ale musisz miec wloski numer: wtedy go doladowujesz. Jesli
          chodzi Ci o tzw. starter, to musisz przedstawic dokumenty i kod fiskalny.
          Podczas pobytu w Warszawie kupilam karte z numerem w kiosku, bez niczego: we
          Wloszech nie moge tego zrobic.
          • Gość: mo Re: Termoli- in ternet, komórka IP: *.infocoig.pl 06.08.09, 21:46

dzięki serdeczne myślałam ze tak jak w Polsce bez problemu można kupi starter.
            będe tam 10 dni i codziennie musze często dzwoni do Polski więc chciałam kupic
            włoski starter i kupi karty do rozmów zagranicznych (w Polsce są TELE PIN, TELE
            ŚWIAT, itp) bo wiem że z takich kart można tanio dzwoni do innych krajów tylko
            nie wiem czy mając polski numer telefonu mogę kożysta z tych kart.
            • linn_linn Re: Termoli- in ternet, komórka 07.08.09, 00:02
              Jesli nie musisz dzwonic z komorki, sa karty do automatow. Inna sprawa, ze
              telefonow publicznych jest coraz mniej. Nie przynosza zysku i sa demontowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka