Gość: jaga IP: *.oswiecim.vectranet.pl 12.12.09, 17:48 Proszę o pomoc bywalców...planuje wakacje w Portugalii, poradźcie dobry, przyjemny i czysty hotel w all.Jakie miejsce, jedziemy z 6 cio latkiem, będę wdzięczna za każde info... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waran-z-komody Re: Portugalia czy Madera??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 18:50 Też stanęłam przed takim dylematem - do tej pory 4 razy Egipt, a teraz zachciało nam się czegoś zupełnie innego (oprócz Egiptu, bo rybki i nurkowanie muszą być obowiązkowo, hehe) - padło na Maderę. Jedziemy z prawie 9-latkiem do miejscowości Santa Cruz, hotel Vila Gale z biurem Itaka. Lubimy chodzić i zwiedzać różne miejsca, lubimy oglądać przyrodę, więc powinno być fajnie. Sprawdź sobie ten hotel - powinien być fajny, ma dobre opinie na Holidaycheck, w pobliżu jest Aquapark, więc Młody będzie zadowolony, samo miasteczko jest podobno urokliwe i spokojne, do Funchal blisko, mam nadzieję, że nie będziemy żałować pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Portugalia czy Madera??? IP: *.oswiecim.vectranet.pl 15.01.10, 20:25 a kiedy sie wybieracie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waran-z-komody Re: Portugalia czy Madera??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 16:13 Zarezerwowałam termin od 27 lipca do 10 sierpnia. Obkupiłam się w przewodniki (w liczbie dwóch, więcej chyba nie ma na polskim rynku;)) i napalamy się z chłopem na tę Maderę:)) Owoce, morskie stwory w knajpkach, spacery, wycieczki, widoki - już się cieszę, mimo, że to jeszcze tyle czasu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Portugalia czy Madera??? 02.02.10, 23:10 a to my wróciliśmy niedawno z Madery, mieszkaliśmy właśnie w Villa Gale. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Portugalia czy Madera??? 16.02.10, 13:10 a ceny, spamerze, masz kosmiczne... Odpowiedz Link Zgłoś