tbabel 24.02.05, 22:54 Witam, chcę się uczyć portugalskiego - czy ktoś może polecić szkołę/ nauczyciela w Wawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
projekt11 Re: PORTUGALSKI w Wawie? 26.02.05, 13:27 Jestem studentką SFKZ na UW i tam uczę sie Portugalskiego ( Portugues ) wersja Europejska ( jest jeszcze Brazylijska) a w przyszłym roku Hiszpańskiego. Jesli chcesz porozmawiać na temat tego języka oto mój mail projet@astercity.net Beata. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_chlopak Re: PORTUGALSKI w Wawie? 01.03.05, 13:32 Olá! Ja polecam szkole Bravo- nie znam teraz ich oferty, ale siedzibe maja w samym Centrum- warto sie przejsc i zorientowac. Szef calej szkoly to swietny gosc! Wiecej info w watku namorady: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10239&w=20344623&v=2&s=0 serdeczne pozdro z Lisboa iwo p.s. jesli szukasz prywatnych lekcji, to moge dac Ci namiary na Portugalke, ktora konczy tu polonistyke. Zero problemow z komunikacja. Napisz to podam Ci do Niej emaila. Uczy na wszystkich poziomach- oczywiscie portugalskiego :] Odpowiedz Link Zgłoś