assim 20.06.05, 12:59 tym oto pierwszym postem zapraszam wszystkich do rozmowy, pozdr/a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keepersmaid Re: witam na forum! 20.06.05, 18:18 Mhm... no czesc. Sie ktos poprztykal? :) (Pytanie retoryczne, oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
pentelka Re: witam na forum! 30.06.05, 16:36 Czesc. Siedzicie sobie w Portugalii? Jesli tak, to z przyjemnoscia bym kogos wykorzystala - intelektualnie, ma sie rozumiec:-) Zbieram sie do artykulu na temat tego, co Polacy mogą robic w tym kraju? Jak wyglada sprawa pracy - co trzeba zrobic, zeby pracowac w Portugalii, czy zarobki sa ok i co ze studiami? Jesli macie chwilke czasu, to prosze o odpowiedz, lub przynajmniej podanie zrodla (byle nie w jezyku portugalskim:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaranowicka Re: witam na forum! 26.07.06, 10:11 ja tu siedze i rzygam tym krajem.wioska nad wioski...nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 ...jak ten czas szybko leci...:)) 20.06.06, 12:39 assim napisał: > tym oto pierwszym postem zapraszam wszystkich do rozmowy, > pozdr/a Trochę już sobie 'przegadaliśmy' na tym naszym forumie, nieprawdaż ? A zatem z 'rocznicowymi' gratulacjami spieszę do Was, Ojcze Założycielu i do Was, drodzy współdyskutanci :)) ...i - wygląda na to,że znowu pierwsza jestem, hehe Parabens! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
assim k surpresa! 20.06.06, 12:53 hehe :) ale niespodzianka :) jak o tym pamietalas? zapisalas sobie w kalendarzu? :) za pamiec i parabens bardzo dziekuje, zawsze pierwsza milenijna asko ;), dziekuje rowniez wszystkim bywalcom za rozkrecenie forum ktore lada dzien dobije do 2000 postow. uklony a. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: k surpresa! 20.06.06, 13:43 Jaki kalendarz, no coś Ty ;)) Pamięć to ja mam dobrą - jeszcze wciąż, choć to już nie to samo, co kiedyś, oj nie! W pracy niezbędna, w życiu prywatnym czasem przeszkadza ;) ...ale to cieszy,że 'niespodziewajka' się udała... :) Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: k surpresa! 20.06.06, 19:02 Parabéns rzeczywiscie :)))))))) Wyglada na to, ze ja tez tu od roku strasze. Odpowiedz Link Zgłoś