aguacate 18.07.05, 16:10 dziękuję, tu na pewno znajdę info o noclegach i pobycie na maderze! interesują mnie apartamenty lub coś kamerlanego, wypozyczalnie samochodów godne polecenia i opinia o maderze w październiku. wszystkim - obrigada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
assim de nada :D 19.07.05, 14:19 hej, poszukamy ci czegos ladnego, ale wczesniej pytan kilka: gdzie ma byc to cos kameralnego i za ile? na polnocym dzikim wybrzezu czy w funchal (stolicy wyspy)? czy moze w gorach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aguacate Re: de nada :D 31.07.05, 15:50 dzięki! raczej dzikie wybrzeze, w pazdzierniku, 2 tyg. chetnie do 800 euro (z przelotnem) za os/14 dni. da radę? szukalam na tej stronie, ktora polecales, ale tam raczej drozej. bedze superwdzieczna. ana Odpowiedz Link Zgłoś
assim Re: de nada :D 03.08.05, 12:40 czesc jesli masz na mysli wycieczke zorganizowana to skontaktuj sie z biurem podrozy, ja ci nie pomoge. jesli na wlasna reke, to: tanie loty na madere: www.whichbudget.com/en/cheapflights.php?to=FNC i nie bierz pod uwage tych ktore sa podane z wylotem z portugalii kontynentalnej, bo z tego co wiem airluxor lite przestal funkcjonowac - wiec zostaje ci wylot z niemiec, holandii albo UK + wszystkie mozliwe czartery np. www.fischer.cz/default.aspx (wylot z pragi czeskiej). co do kwaterunku polecam strone: www.madeira-island.com/hotels/ pozdr/a Odpowiedz Link Zgłoś
aguacate Re: de nada :D 03.08.05, 17:44 dzieki. biura podrozy wolalabym uniknac. poszukam na wlasna reke na stronie, ktora mi podales. Odpowiedz Link Zgłoś