molgis 11.12.09, 14:49 witam czy moze ktos chcialby wynajac mi na 4 dni ( 31.12-4.01) pokoj w Londynie? albo moze znacie bardzo tani hostel? bede wdzieczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gassarbajter Re: pokoj w londynie na 4 dni chcę wynajac 12.12.09, 01:46 owszem !! moge wynajac na Penny Ln # 432,, tylko 45 funtow za dobe ,cieplo ,przytulnie, pelna uzywalnosc lazienki i kuchni nowe i eleganckie !! taniej bedzie tylko z polskimi homelessami co spia w namiotach nad Tamiza !!,ale tam nie ma ogrzewania i toalety,co najwyzej spiwor po facecie co pracuje w nocy !! Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: pokoj w londynie na 4 dni chcę wynajac 12.12.09, 17:58 Gassarbajter, przestan ... Co do noclegu w Londynie to jestem niemal pewna, ze wszystko jest zajete przez zagranicznych turystow, ktorzy wlasnie na tydzien swiateczny przyjezdzaja do Londynu. A potem przyjezdzaja ci, ktorzy w Nowy Rok chca sie pobawic na ulicach. Taka sytuacja jest w Budapeszcie, Berlinie, Nowym Jorku, no i z pewnoscia w Londynie. Sa dwa kluby podroznicze przez ktore mozna zalatwic sobie bezplatny nocleg na calym swiecie, ale slyszalam, ze w Londynie jest z noclegami ciezko - nawet nie w sezonie. www.hospitalityclub.org www,couchsurfingclub. org Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: pokoj w londynie Linki dzialaja! 12.12.09, 18:00 www.couchsurfing.org/ www.hospitalityclub.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbajter pia.ed 13.12.09, 04:39 pia ! znasz polskie powiedzenie ? "kto nie ma miedzi niech na doopie siedzi" po co robic z siebie gassssarbajterskiego dziada z dalekiej wschodniej Jewropy ?? nie masz pieniedzy na porzadne podrozowanie nie pchaj sie nigdzie,nie rob sobie i innym obciachu ze oto kolejna bida z Polski zajechala na saksy lub tanie zakupy ,,,proste ? !! Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Pokój w Londynie ... 14.12.09, 16:21 Gassajbajter, zapomnial wół jak cieleciem był ... Kiedy byłes mlody to jezdziłes autostopem i spałes w stodołach na sianie ... Dzisiaj młodziez wybiera sie na autostop do Londynu ;) Odpowiedz Link Zgłoś