elpe21 01.06.10, 07:25 nigdy wczesniej nie stosowalam diet.Brzuszek zostal po urodzeniu syna.Minelo 9 miesiecy wiec czas zaczac robic cos z tym.Tymbardziej ,ze zbliza sie lato... Trzymajcie kciuki bym wytrwala... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izawit1 Re: zaczynam od 1 go!!! 01.06.10, 11:14 Czesc elpe21, trzymamy kciuki. Na zachete dodam ze u mnie brzuch najbardziej zlecial, po 4 tygodniach mam brzuch prawie jak w liceum (jakies 15 lat temu), a moj syn ma juz 3 lata, a brzuch stal, faldy, faldki, nie moge w to uwierzyc, ze dzieki tej diecie cud sie stal, a spadlo dotad 4,5 kg, ale wiekszosc z brzucha. Do dziela! Odpowiedz Link
sylwiazet76 Re: zaczynam od 1 go!!! 01.06.10, 18:31 Powodzenia!!! Mój synek skończył 16 miesięcy i ... wreszcie postanowiłam wziąć się za siebie wcześniej nie mogłam, bo karmiłam (15 m-cy), ale teraz ... nie ma wymówek A efekty już są już nie pamiętam, kiedy mój brzuch wyglądał tak płasko, a to dopiero 3 tygodnie ale jeszcze długa droga przede mną a właściwie przed nami, bo jesteśmy na diecie razem z mężem jeszcze raz powodzenia i wytrwałości Odpowiedz Link
elpe21 Re: zaczynam od 1 go!!! 01.06.10, 19:47 dzieki dziewczyny 1y dzien prawie za soba... Odpowiedz Link