Dodaj do ulubionych

HELP! A6W PRZESTAŁA PRZYNOSIĆ EFEKTY!

15.06.11, 15:30
Czy zna ktos jakies inne skuteczne ćwiczenia na tę partię mieśni? Dodam, że w chwili obecnej nie mam czasu na siłownie.
Obserwuj wątek
    • beczka.prochu Re: HELP! A6W PRZESTAŁA PRZYNOSIĆ EFEKTY! 15.06.11, 16:40
      Jak to przestala przynosic efekty? Masz kaloryfer? Tluszcz? Jesli nie masz tluszczu na brzuchu a A6W przestala przynosic efekty, to doprawdy nie jestem w stanie pomyslec o innym cwiczeniu, kotre wyrzezbi Ci brzuch. Jelsi masz tluszcz, to nie zaczynalabym od A6W, tylko najpierw pobiegala, albo co, zeby odtluscic brzuch. Bo moze sie okazac, ze pod tluszczem masz miesnie wyrobione dzieki A6W, ktora nie wydaje mi sie byc zestawem typowo na spalanie tluszczu. Ale moge sie mylic. wink Robisz odpowiednio dlugie przerwy miedzy A6W, nie miedzy cwiczeniami, a calymi sesjami 42dniowymi? Wiem, ze tego zestawu nie mozna robic non stop...
      • ma-ff Re: HELP! A6W PRZESTAŁA PRZYNOSIĆ EFEKTY! 15.06.11, 21:16
        nei mma kaloryfera mam troche tłuszczu , nei jakies zwały ale mam. moze faktycznie musze pobiegac....

nie nie robie przerw miedzy a6w. a trzeba?
        • beczka.prochu Re: HELP! A6W PRZESTAŁA PRZYNOSIĆ EFEKTY! 15.06.11, 21:57
          No tak, podejrzewam tak na zdrowy rozsadek (i jestem niemal pewna, ze czytalam tym) przerwa musi byc. Jak rabiesz 42 dni czy ile tam jest, cwiczenia zwiekszaja stopien trudnosci, to nagle przejscie do poczatku nie da efektu. Trzeba dac odpoczac miesniom, poszukaj prosze w google, powinno byc gdzies napisane ile dni przerwy miedzy jednym 42/49 cyklem a nastepnym zalecaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka