Dodaj do ulubionych

zaczynam i ja

02.10.12, 19:35
dołączam i ja do zmagań z wagą.stosowałam już tę dietę i byłam zadowolona z efektów,teraz jednak jest mi ciężko zacząć. Na szczęście nie nabrałam dużo ciała(chociaż w ciąży przytyłam do poprzedniej wagi).Zyczcie mi powodzenia
Obserwuj wątek
    • duchess85 Re: zaczynam i ja 03.10.12, 01:07
      Ja też zaczynam od jutra i proszę o trzymanie kciuków smile Mój cel: zrzucenie ok. 5-6 kg oraz pozbycie się trądziku.
      • serce34 Re: zaczynam i ja 03.10.12, 21:47
        Dawac dawac dziewczyny wink) Powodzonka zycze.
    • mink-a33 Re: zaczynam i ja 07.10.12, 13:18
      Pare dni zleciało,ciężko jednak .czasem podjem gruszki,to moje ulubione owoce i niestety teraz sezon. Ogólnie daję radę, słodyczy nie jem,chleba też nie,ale czasem coś się wymsknie spod kontroli.Mam zamiar być na pierwszej fazie około miesiąca,mam nadzieję,że mi się uda chociaż pare kilo
      • duchess85 Re: zaczynam i ja 07.10.12, 16:58
        Ale wiesz, że owoców nie wolno? suspicious Moje jedyne wpadki od środy to dwie kostki czekolady i szklanka soku owocowego w Grycanie wink Ale ogólnie daje radę, centymetr w talii poleciał.
        • serce34 Re: zaczynam i ja 07.10.12, 17:20
          Jak najmniej wpadek dziewczyny.Cięzko znam to z autopsji...ale warto wink)
        • mink-a33 Re: zaczynam i ja 09.10.12, 17:33
          wiem,że owoców nie wolno.Ciężko mi bez tego ale się staram.Najważniejsze,że słodycze poszły precz,to najgorsze bo moja córcia ma zawsze coś na ząb ale nawet jak mnie częstuje to grzecznie odmawiam i sukces jest troszkę schudłam.Trzymam za was kciuki
    • anialeszcz1 Re: zaczynam i ja 09.10.12, 09:19
      od wczoraj zaczelam, ciezko sad
      ale to moj drugi raz, mam nadzieje, ze powtorze wynik sprzed 3 lat - 57kg smile
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka