wioletka1 31.08.04, 23:47 Chcę zacząć stosować tą dietę. Czy powinnam rozpocząć od kupna książki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xeniii Re: chce zacząć 02.09.04, 15:35 ja kupiłam jakiś czas temu tą książke ale nie mogę się zebrac z tego podu ze zupełnie mn ie nie przekonuje..(( Odpowiedz Link
romilka Re: chce zacząć 02.09.04, 16:30 Ksiazka ogolnie jest troszke trudna do zrozumienia dla laika!!Lepiej poczytaj dokładnie nasz forum o diecie,tu jest znacznie wiecej bardziej przystepnych informacji.polecam serdecznnie!! a ksiazke kupiła bym w ostatecznosci!! Odpowiedz Link
dsb Re: chce zacząć 02.09.04, 21:27 Książka jest potrzebna wg mnie. Bardzo przydatne są strony z rozpisem na poszczególne fazy i jakie produkty są dozwolone, a jakie nie. Na pewno będzie dla Ciebie przydatna ta książka. Ale myślę, że tutaj na forum też sporo się dowiesz. Zawsze pytaj jak masz jakieś wątpliwości. Ktoś na pewno pomoże........... Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odpowiedz Link
anatemka Re: chce zacząć 03.09.04, 15:33 ja nie kupowałam książki. Zniechęciły mnie te wszystkie przepisy na dziwne potrawy. Korzystałam z forum (i korzystam) i też mi idzie nieźle. Odpowiedz Link
agator13 Re: chce zacząć 03.09.04, 16:05 Ja również korzystam tylko z forum i nieźle sobie radzę.Myśle, że możesz zaoszczędzić te dwadzieścia parę złotych. Odpowiedz Link