Dodaj do ulubionych

chcę się pochwalić;)

02.09.04, 09:05
Cześć, Dziewczęta!
Jestem wielka! (i nie chodzi tu o moje gabarytywink.
Wczoraj po południu upiekłam mojemu mężczyźnie upragnione ciasto drożdżowe z rodzynkami i kruszonką. I wiecie co? Nie wzięłam ani ociupinki!!! A kusiło jak cholerawink
W czasie gdy ciasto rosło, wzięłam się za sprzątanie kuchni, więc miałam dwie korzyści.
Po pierwsze, ruszałam się, a po drugie, nie ruszyłam tego ciastawink
Więc prosze mnie pochwalićwink
Madzia
Obserwuj wątek
    • agator13 Re: chcę się pochwalić;) 02.09.04, 10:07
      Witaj,
      ano chwalimy, chwalimy.Teraz bedzie tylko lepiej.Skoro odmówilas sobie
      przyjemnosci raz to teraz szkoda ci bedzie ci tego, co juz osiagnelas i latwiej
      sie bedzie powstrzymywac.Ja z kolei mam jakis kryzys bo waga stanela a zostalo
      mi juz tylko kilka dni do konca pierwszej fazy-w zwiazku z tym zaczynam sie
      obawiac wejscia w faze druga, buuuu
      • krecik78 Re: chcę się pochwalić;) 02.09.04, 12:07
        Hej!
        Dziękuję za pochwaleniewink
        Nie martw się tak bardzo... (głasku, głasku po główcewink. Wiem, ze przykre jest, jak nie widać efektów, ale nie wiem na jakim etapie jesteś teraz, ile schudłaś, w jakim czasie, itp. Natomiast jak pisał pan Agatston, skoro z wagą dzieje się coś niepokojącego, to znak, że cos jest nie tak z naszym jedzeniem (za dużo np orzechów, albo "wciągnęłaś" coś niedozwolonego).
        Ogólnie, sądzę, że jeśli nie grzeszyłaś zbyt dużo w trakcie tych 14 dni, to bez obaw powinnaś przejść na mniej restrykcyjną formę.
        W zasadzie można wówczas już mówić o zdrowym stylu odżywiania się. Pomyśl o owocach! Ale oczywiście, decyzja należy do Ciebiewink
        Daj jeszcze znać jak Ci idzie. Może być na priva: m.olszewska@mioo.no-ip.org
        Pozdrawiam
        Madzia
        • agator13 Re: chcę się pochwalić;) 02.09.04, 12:17
          Dzieki za słowa wsparcia.Rzecz w tym, że ja wcale nie grzeszyłam-a nie
          przepraszam wsobotę zjadłam 1 (słownie: jedną) malinkę i 1 jeżynkę wink ale to
          na pewno nie to.Pocieszma sie tylko że moja waga szwankowała kiedys i moze znowu
          zaczela.Jutro pojadę do rodziców to sprawdzę na ich jak jest.

A druga faza juz ki się tak marzy-zwłaszcza, że ja tę pierwszą mam dośc
          długą.Zaczełam 1 faze ale po 10 dniach wyjechalam na urlop i w tym czasie bylam
          na diecie 100kcal, bo sobie taki abonament wykupiłam ale i tak staralam sie
          zostawiac na talerzu to co nie dozwolone.Po powrocie, czyli po tygodniu, znowu
          przeszłam na SB powracając do I fazy.Dziś mój 11 dzień.Może to za długo na
          jedynce i mój organizm się zbuntował, że juz nie chce tak dłużej.Zobaczymy!
          • agator13 Re: chcę się pochwalić;) 03.09.04, 09:07
            Hurrra!A jednak ta moja waga szwankuje.Nadal chudnę smile)). Już jest 62kg
            (startowałam miesiąc temu z ponad 71).Jeszcze 5 kg. i będzie super!
    • dsb Re: chcę się pochwalić;) 02.09.04, 21:24
      Chwalę!!! Bo jest co pochwalić smile)))))
      Pamiętam jak zaczynałam DSB i miałam zamrażać owoce (a przecież w 1 fazie owoce
      są zakazane). To był ból ale też się nie dałam! Mimo że wokół świeże maliny i
      truskawki to ja wytrwałam. Tym bardziej wiem ile mogło Cię kosztować pieczenie
      ciasta, ten zapach.............
      Pozdrawiam smile
      Kinga
    • dementia Re: chcę się pochwalić;) 03.09.04, 09:31
      No pięknie !!! big_grin
      Jesteś wzorem do naśladowania, do którego przez ostatnie 2 dni było mi bardzo
      daleko.
      Ale się poprawię smile
      Pozdrawiam
      D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka