Dodaj do ulubionych

Chyba nasze forum UMIERA!!

25.09.04, 12:50
NIESTETY CHYBA TO PRAWDA-CORAZ MNIEJ NAS!!DZIEWCZYNY PISZCIE!!CO SIE Z WAMI
DZIEJE?STARYCH PLAZOWICZEK TO JUZ WOGOLE NIE WIDAC!JA POMIMO TEGO ZE GRZESZE
NA DIECIE TO BEDE PISAC DALEJ(CHCECIE CZY NIE)smilesmileCZEKAM NA WAS!! JESLI NIE
MA CIE SIE CZYM CHWALIC DO ZALCIE SIE JAK WAM CIEZKO!!PISZCIE CO U WAS!!
POZDRAWIAM!
Obserwuj wątek
    • karamba20 Re: Chyba nasze forum UMIERA!! 25.09.04, 13:07
      zgadzam sie z Toba Romilko w 100% z niecierpliwoscia otwieram codziennie te
      strone a tu....pustki i nic nowego sadja jestem na diecie dzis szosty dzien ale
      efektow niestety wagowych nie mam moze dlatego ze pozno siegam po jedzenie?ale
      niestety taka mam prace sad poza tym okres robi swoje sadale czuje sie zdrowsza i
      to najwazniejsze smile))nie poddaje sie i nie przerywam smilepozdrawiam cieplo
      • jazz_b Re: Chyba nasze forum UMIERA!! 25.09.04, 15:05
        Ja czuwam i jestem z wami codziennie.
        U mnie od czwartku II faza i choc nie mam spektakularnych wynikow /niestety/
        to ciagle wierze,ze takowe nadejda.Stracilam jakies 1,5 kg a przeciez nie
        jestem wagi piorkowej /jest tego cale 65 kg przy 1m70/ a waga ani drgnie.
        Zaczeynam ja podejrzewac o spisek albo jakis sabotaz wink
        Ale za to weszlam w moje sztruksy sprzed dwoch lat.Co prawda siedzac musze
        sobie rozpiac jeden guziczek,ale WESZLAM w nie! Jeszcze pare tygodni i bedzie
        calkiem luzniutko!
        Juz zapomnialam jakie to przyjemne byc szczupla!
        Caluski i buziaczki
        • europa Re: Chyba nasze forum UMIERA!! 25.09.04, 16:03
          Hejka, ee tam nic nie umiera, pozostaje wierzyc tylko w to, ze mniej nas bo sa
          efekty dziewczyny schudly i nie potrzebuja dopingu smile
          A co do powolnego chudniecia, to kurcze na pewno jest tak, ze im mniej sie wazy
          tym trudniej schudnac, bo trzeba wiecej kalorii spalic. Ja od dzis spowrotem w
          I fazie, tym razem mam wiecej sily i motywacji. Kupilam nawet super bajer
          spodnie, odrobine zaciasne to dziala!!!
          Pozdrawiam i czekam na kolejne Wasze listy.
    • bastet1 Re: Chyba nasze forum UMIERA!! 25.09.04, 18:21
      JA TEZ JESTEM ALE MNIE PRACA ZARZYNA... POGRZESZYLAM TEZ I OD PONIEDZIALKU
      PLANUJE ZACZAC IF OD POCZATKU NARAZIE WYNIK TO 3KG ALE STOI W MIEJSCU MIMO ZE
      GRZESZE smile
      • romilka Re: Chyba nasze forum UMIERA!! 27.09.04, 15:36
        Witam dziewczynki!!Ciesze sie ze jestescie.I nawet Bastet sie odezwała!! super!!
        ja dzis znowu zaczełam od 1 fazy ale jestem juz zmeczona tymi dieami!!zaczynam
        wierzyc ze duze jest pieknesmilepozdrawiam!!
        • domville Re: Chyba nasze forum UMIERA!! 02.10.04, 08:51
          Mniejszy ruch na tym forum spowodowany jest być może tym, że wiele wątpliwości
          zostało juz rozwianych i w pokaźnym archiwum znajdują się odpowiedzi na prawie
          wszystkie pytania związane z różnymi aspektami tej diety. Poza tym wiele osób
          na pewno spokojnie przeszło do trzeciej fazy - są chudsze, mądrzejsze i teraz
          zdrowiej się odżywiają. I ja do nich należę, choć na forum wciąż zaglądam.
          Pozdrawiam wszystkich!
    • romilka Re: Chyba nasze forum UMIERA!! 02.10.04, 22:28
      a jednak!!coraz mniej nas!1ale moze domville miał racje ze juz tak duzo
      informacji jest na forum ze wiekszosc z was tylko czyta sad
    • romilka Re: Chyba nasze forum UMIERA!! 04.10.04, 00:14
      A jednak smierc naturalna... Kilk postow przez cały weekend!!pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka