mulke 10.10.04, 18:39 dziewczyny czy mozna jesc w 1 faze awokado? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domville Re: Awokado 10.10.04, 21:56 Chyba żartujesz? W pierwszej fazie zero owoców! Rodzynek Odpowiedz Link
mulke Re: Awokado 13.10.04, 00:58 awokado jest zaliczane do owocow ale nie jest bynajmniej slodkie i spozywane jest z sola...to glownie proteiny..dlatego pytam... Odpowiedz Link
laurka22 Re: Awokado 13.10.04, 16:23 Ja w przewodniku do diety znalazłąm awokado w warzywach i jest napisane że jest korzystne. Zawartość cukru-0,5grama to nawet mniej niż ma bakłażan! za to ma dużo tłuszczu ale nie nasyconego bo to przecież roślinka Myślę że od czasu do czasu ci nie zaszkodzi Odpowiedz Link
bastet1 Re: Awokado 13.10.04, 21:05 a co powiesz Rodzynku na to, że w Unii Europejskiej do owoców zalicza się omidor? rownież uważam, że od czasu do czasu można Odpowiedz Link
mulke Re: Awokado 14.10.04, 21:59 bardzo Wam dziekuje dziewczynyto dla mnie wspaniala wiadomosc.tu gdzie jestem awokado jest bardzo tanie, jest duzo odmian- bardzo mi to ulatwi diete dzieki Odpowiedz Link
mulke Re: Awokado 14.10.04, 22:03 to prawda z tym pomidoremna tajwanie np. je sie go z cukrem,polewa taka slodka masa i wbija na patyk albo polewa slodkim sosem majonezowym...bleeee Odpowiedz Link