Dodaj do ulubionych

Kamo73 jestes??

08.12.04, 14:41
Jeśli tak odezwij się! Mysle ze moze się podłamałas bo Cie nie widac jakos!
Jesli tak - to zostaw dołi, wracaj do nas - pomozemy. Jesli nie tylko tak
sobie milczysz to pochwal sie jak Ci idzie??smile
Obserwuj wątek
    • kama73 Re: Kamo73 jestes?? 11.12.04, 01:33
      Ale miło, że ktoś o mnie pamięta. Jestem jestem. Cały czas śledze co się dzieje
      u Was. Wkrótce kończe 4 tydzień dietowania. Jak na razie nie poddałam się.
      Walcze. Dzisiaj waga wskazywała 106 kg, czyli spadek o 8 kg. Ciesze się z tego,
      bo tendencja cały czas jest spadkowa. No trochę liczyłam na szybszy spadek, ale
      dobre i to. Właściwie to cały czas bazuje na 1 fazie, z którą się wkrótce
      pożegnam i wejde do 2 fazy. Na razie główny plan to opuścić magiczną liczbę 100
      kg i potem odpowiednio 90 itd. Jakoś takie dzielenie wagi wydaje mi sie
      bardziej realne do osiągnięcia. Bywało, że waga się zatrzymywała na kilka dni i
      trochę miało się ochotę rzucić to wszystko, ale szkoda by mi było tego czasu
      już poświęconego diecie. Chyba jestem uparciuchem i wierzę, że tymrazem mi się
      uda. Moja dziecinka skończy w poniedziałek 11 tygodni. Niestety już nie karmię
      i dzisiaj dostałam znowu miesiączkę po roku przerwy, więc myślę, ze waga z tego
      powodu też trochę stanęła. Na razie nie ćwiczę, trochę za mało czasu upłynęło
      od cesarki, ale od stycznia powoli zacznę wprowadzać ćwiczonka i może wtedy
      spadek wagi się przyspieszy. Może macie jakieś propozycje odpowiednich ćwiczeń.

Pozdrawiam Was wszystkie i dzięki za pamięć. Poprawię się i będę na bieżąco
      relacjonować co się ze mną dzieje. To pomaga. Pa. Kama.

• karolinach3 Re: Kamo73 jestes?? 13.12.04, 09:12
        Kamo jestes wspaniała!!!! 8 kg to bardzo duzo i bardzo ładnie!!!!!!!
        gratuluje!!!!! odzywaj sie! całusy dla maluszka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka