feliccity
10.03.05, 17:22
Witam was kochane moje bardzo serdecznie. Dziś jest drugi dzień mojej diety i mam już taki malutki grzeszek na kącie, a mianowicie sok fit z tymbarku, który zawiera buraki i marchewkę, mam jednak nadzieję że mogę kontynuuować dietę bez większych wyrzutów-jak myślicie?
Mam do was jedno pytanie. Na diecie jak narazie wytrzymuję nie jestem głodna, nie ciągnie mnie do słodyczy, czuję się dobrze. Jednak jestem pełna obaw co do przyszłości, bo przecież ta dieta trwa już do końca życia. Co będzie w lecie gdy zacznie się sezon na mojego ukochanego arbuza, gdy pojawią się młode ziemniaczki (które uwielbiam jeść z maślanką mniam mniam) i w końcu moja ukochana kukurydza w kolbie-co będzie wtedy???? Nie przeraża mnie kwestia nie jedzenia lodów i innych słodyczy bo do tego jakoś mnie nie ciągnie wiem że dam radę obejść się bez nich-ale co z moimi kochanymi warzywkami i owockami??????? Jak wy kochane plażowiczki zapatrujecię się na tą kwestię, co o tym myślicie? Pozdrawiam was serdecznie i miłego plażowania życzę, buziaki pappapapa