justekpl 01.05.05, 17:44 czesc dziewczyny od jutra zaczynam diete Sb moze ktos tez ma takie postanowienie , bedzie razniej zapraszam aha i poprosze o przykładowe jadłospisy jesli macie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yennefer_84 Zaczynam z Tobą! 01.05.05, 20:05 Nagrzeszyłam strasznie (wiosenne grillowanie) i od jutra (chyba po raz czwarty) zaczynam I fazę,mam nadzieję że tym razem - dzięki wsparciu innych plażowiczek - wreszcie mi się uda. Mój jutrzejszy jadłospis będzie najprawdopodobniej wyglądał tak: Ś: omlet z pomidorem i bazylią II Ś: pół twarożku Piątnica z rzodkiewkami i szczypiorkiem O: zupa pieczarkowa K: pół twarożku Piątnica (może z odrobinką aromatu waniliowego) P.S.Zajrzyj też na nowe forum free4web.pl/3/0,104875,default.html;jsessionid=B49273843966D690F6149FAEPozdrawiam! Odpowiedz Link
yennefer_84 Re: Zaczynam z Tobą! 01.05.05, 20:08 free4web.pl/3/0,104875,default.html;jsessionid=B49273843966D690F6149FAE Odpowiedz Link
believeinme Re: od jutra zaczynam:) DSB 02.05.05, 21:45 zaczynam z wami.. wprawdzie od 3.05. ;] juz po raz ktorys zaczynam ale teraz to juz na bank.. musze wziasc sie za siebie!!! powodzenia !! trzymam za nas kciuki ;] Odpowiedz Link
yennefer_84 Re: od jutra zaczynam:) DSB 02.05.05, 22:49 Jednak pomimo wcześniejszej deklaracji nie zaczęłam dziś DSB,tzn.zaczęłam,ale potem był ten nieszczęsny grill i znowu nagrzeszyłam Początek diety - 4.05.,przeczytałam książkę,przejrzałam wszystkie wpisy na forum i jestem zmotywowana do walki ze zbędnymi kilogramami (a trochę ich jest...) Odpowiedz Link
justekpl Re: od jutra zaczynam:) DSB 03.05.05, 10:30 to tak jak ja caly dzien bylam na diecie juz a tu wieczorem trafilo sie piwo i musialam jedno wypic, to taki maly grzeszek, ale od dzis juz bede twarda))) Odpowiedz Link
chmoora Re: od jutra zaczynam:) DSB 03.05.05, 10:41 No to ja się przylaczam i wkraczam dziarsko na plaze Dzisiaj po baaaaaaaaaardzo dlugiej przerwie stanelam na wage, i to juz nie jest jeden kilogramik do zrzucenia, ale 5 ogromnych ciezkich kilosow (((((((( Mam nadzieje, ze za dwa tygodnie polowy juz nie bedzie i z ciezkiej chmoory gradowej sie przeistocze w oblok Pozdrawiam! Odpowiedz Link
carmen001 Re: od jutra zaczynam:) DSB 04.05.05, 11:26 Ja też mam nadzieję zacząć od jutra ale ciągle znajduję powód aby odłożyć to na później. A to wesele koleżanki, bo będę musiala zbyt wielu rzeczy sobie odmawiać a to wizyta u tesciowej, napewno będzie miała pyszności. Miałam zacząć od dzisiaj ale nie zrobiłam odpowiednich zakupów. Mam nadzieję, że od jutra mi się uda chociaż mam pokusę aby poczekac do poniedziałku. Odpowiedz Link
yennefer_84 Re: od jutra zaczynam:) DSB 04.05.05, 16:48 I jak dziewczyny? Plażujecie? Ja od rana buszowałam po sklepach i w jednej z przymierzalni załamałam się - jeszcze nigdy nie wyglądałam tak tragicznie Widząc swoje odbicie w lustrze przeszła mi ochota na jakiekolwiek słodycze... Dziś pierwszy dzień I fazy! Odpowiedz Link
justekpl Re: od jutra zaczynam:) DSB 04.05.05, 18:57 hej ja plażuje juz dzis 2 dzien jest ok, nawet nie mam ochoty na jedzenie ale to na pewno stres przed obrona ktora mnie czeka za 2 tyg!!! trzymajcie sie i piszcie Odpowiedz Link