Dodaj do ulubionych

cukier w herbacie

16.06.05, 23:13
Bylam pewna ze zielona herbata ma zero kalorii, a tu prosze..mylilam sie....
mnostwo weglowodanow.... co o tym sadzicie??? pic czy lepiej nie ??pozdrosmile
Obserwuj wątek
    • marcelina1968 Re: cukier w herbacie 17.06.05, 09:19
      a gdzies ty takie brednie wyczytala, prosimy o źrodlo.....owszem jak nawalisz
      cukru do węglowodanow bedziesz miala mnostwo, ale tu nikt nie pisał, ze zielona
      trzeba pic z cukrem....wręcz przeciwnie....
    • abra.cadabra Re: cukier w herbacie 17.06.05, 12:08
      kasixx, czy ty przypadkiem nie pomyliłaś węglowodanów ze skobią?
      co ty wypisujesz dziewczyno?
      • kasixxx Re: cukier w herbacie 17.06.05, 15:04
        Kupilam wczoraj zielona herbate z herbapolu. Jedna torebka ma 2 g, 7.76 kcal,
        1.8 g weglowodanow i 0.14 g bialka... Co do pytania o czekolade, to roznia sie
        one, zapewniam. Jak ktos umie czytac, to zobaczy roznice. Jedna z dziewczyn
        polecila mi z duza zawartoscia kakao, byla tez mowa o bezcukrowej... Chcialm
        wiec dowiedziec sie, ktora jest korzystniejsza. Tak sie sklada ze o jedzeniu
        caly czaas nie mysle. Na szczescie juz bardzo dobrze znam zasady diety, wiec
        nie musze zdawac sie na cudza laske. Ktoras z Plazowiczek pytala czy mi nie
        szkoda czasu na moje posty.. A Wam nie szkoda czasu na objezdzanie mnie?? Dieta
        u mnie przynosi rewelacyjne efekty i tego zycze tez Wam .... mimo wszystko...
        Na forum juz nigdy nie zajrze. mozecie spac spokojnie !!! papa
        • biomedia Re: cukier w herbacie 17.06.05, 17:00
          sadze ze bedziesz tu zagladac rownie czesto jak do tej pory tylko zmienisz
          nick....ale my to poznamy po kolejnych beznadziejnych postach bo ty dziewczyno
          jestes chyba niereformowalna!!
    • peaudevache Re: cukier w herbacie 17.06.05, 15:25
      spożywana na surowo ma na pewno dużo celulozy, która w końcu też jest
      cukrem smile))
      • 12051976rok Re: cukier w herbacie 18.06.05, 07:50
        Ja myślę, że ta Kasixx to jakaś podpucha, bo żadna z nas do tej pory nie
        zadawała takich kretyńskich pytań. I ona pisze, że dobrze zna zasady diety, jak
        z byle czym od razu wyskakuje! A może to jakiś facet? Co myślicie?
        • zdecydowana86 Re: cukier w herbacie 18.06.05, 10:18
          Hahaha...Podoba mi się teoria, że Kasixxx to facet...Czasami rzeczywiście
          wyskakuje z dziwnymi tekstami. Może jest baaaaaaardzo dociekliwa???Albo
          dociekliwy...HHHmmm...Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka