kasixxx 16.06.05, 23:13 Bylam pewna ze zielona herbata ma zero kalorii, a tu prosze..mylilam sie.... mnostwo weglowodanow.... co o tym sadzicie??? pic czy lepiej nie ??pozdro Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelina1968 Re: cukier w herbacie 17.06.05, 09:19 a gdzies ty takie brednie wyczytala, prosimy o źrodlo.....owszem jak nawalisz cukru do węglowodanow bedziesz miala mnostwo, ale tu nikt nie pisał, ze zielona trzeba pic z cukrem....wręcz przeciwnie.... Odpowiedz Link
abra.cadabra Re: cukier w herbacie 17.06.05, 12:08 kasixx, czy ty przypadkiem nie pomyliłaś węglowodanów ze skobią? co ty wypisujesz dziewczyno? Odpowiedz Link
kasixxx Re: cukier w herbacie 17.06.05, 15:04 Kupilam wczoraj zielona herbate z herbapolu. Jedna torebka ma 2 g, 7.76 kcal, 1.8 g weglowodanow i 0.14 g bialka... Co do pytania o czekolade, to roznia sie one, zapewniam. Jak ktos umie czytac, to zobaczy roznice. Jedna z dziewczyn polecila mi z duza zawartoscia kakao, byla tez mowa o bezcukrowej... Chcialm wiec dowiedziec sie, ktora jest korzystniejsza. Tak sie sklada ze o jedzeniu caly czaas nie mysle. Na szczescie juz bardzo dobrze znam zasady diety, wiec nie musze zdawac sie na cudza laske. Ktoras z Plazowiczek pytala czy mi nie szkoda czasu na moje posty.. A Wam nie szkoda czasu na objezdzanie mnie?? Dieta u mnie przynosi rewelacyjne efekty i tego zycze tez Wam .... mimo wszystko... Na forum juz nigdy nie zajrze. mozecie spac spokojnie !!! papa Odpowiedz Link
biomedia Re: cukier w herbacie 17.06.05, 17:00 sadze ze bedziesz tu zagladac rownie czesto jak do tej pory tylko zmienisz nick....ale my to poznamy po kolejnych beznadziejnych postach bo ty dziewczyno jestes chyba niereformowalna!! Odpowiedz Link
peaudevache Re: cukier w herbacie 17.06.05, 15:25 spożywana na surowo ma na pewno dużo celulozy, która w końcu też jest cukrem )) Odpowiedz Link
12051976rok Re: cukier w herbacie 18.06.05, 07:50 Ja myślę, że ta Kasixx to jakaś podpucha, bo żadna z nas do tej pory nie zadawała takich kretyńskich pytań. I ona pisze, że dobrze zna zasady diety, jak z byle czym od razu wyskakuje! A może to jakiś facet? Co myślicie? Odpowiedz Link
zdecydowana86 Re: cukier w herbacie 18.06.05, 10:18 Hahaha...Podoba mi się teoria, że Kasixxx to facet...Czasami rzeczywiście wyskakuje z dziwnymi tekstami. Może jest baaaaaaardzo dociekliwa???Albo dociekliwy...HHHmmm...Pozdrawiam! Odpowiedz Link