alicja191 03.01.06, 19:25 Poszukuję informacji na temat wczasów odchudzających. Może ktoś ma doświadczenia w tyw temacie. W internecie jest sporo ośrodków, ale czy warto korzystać z takiej formy odpoczynku.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga31 Re: wczasy dla odchudzających 10.01.06, 10:37 Polecam wczasy w Mielnie w ośrodku Eden. Byłam w listopadzie - pierwszy raz zdecydowałam sie na "taki" wyjazd. Super zastrzyk pozytywnej energii, dużo sportu, miłe instruktorki. Jadę znowu w marcu i już nie mogę się doczekać! Pozdrawiam Odpowiedz Link
karola971 Re: wczasy dla odchudzających 12.01.06, 15:24 Schudłas cos na tych wczasach? Pozdrawiam Odpowiedz Link
olga31 Re: wczasy dla odchudzających 12.01.06, 15:39 Wiesz, byłam tam tylko tydzień,wiec na oszołamiający wynik nie liczyłam. Ale naprawdę było super -aqua areobic, pilates, tbc, dieta do 1200 kcal lub oczyszczjaca. I to co napisałam wcześniej - doładowanie akumulatorów na maksa. Myślę że taki wyjazd jest dobry jak chce się zacząć dietę + uprawianie sportu. Kochana, zresztą DSB nie polega na tym żeby szybko zgubić kg, tylko zeby zmienic nawyki zywieniowe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
karola971 Re: wczasy dla odchudzających 12.01.06, 18:41 dzieki za odpowiedź. Chętnie bym tam pojechała. A ile płacisz za taki pobyt na tydzień wliczając dietę oczyszczajaca? Pozdrawiam Odpowiedz Link
olga31 Re: wczasy dla odchudzających 13.01.06, 08:53 Wszystko masz na stronie www.eden.mielno.pl/. W styczniu i lutym jest taniej. Myslę że dietę oczyszczajacą warto jest zacząć na wiosne, nie teraz kiedy jest tak zimno. Sama mam problem żeby zacząć DSB w tej chwili - w ciagu dnia jest super, jem wszystko dozowlene w I fazie, ale wieczorem ....Dlatego chciałabym wyjechac, łatwiej jest jak masz wszystko podstawione "pod nos" i napięty plan - wypełniony sportem, nie myślisz o jedzenieniu. Ale nie ma to tamto, trzeba się wziąć w garść i zacząć do dziś! Trzeba szczerze porozmawiać ze sobą i ustalić w miarę realny cel.. Zacznę od siebie: -6 kg! sic. Na początek do końca lutego - 3kg. Odpowiedz Link
alicja191 Re: wczasy dla odchudzających 19.01.06, 22:46 Dzieki za odpowiedz. Też szukam ośrodka gdzie mozna zacząc dietę. Rok temu w kwietniu schudłam 7 kg, teraz w zimie wrócił 1 lub 2. Niestety nie mam tyle samozaparcia co rok temu i dlatego szukam nowych sposobów na rozpoczęcie diety. Ciepło pozdrawiam w te nadchodzące mrozy. Brrrr Odpowiedz Link