Dodaj do ulubionych

wczasy dla odchudzających

03.01.06, 19:25
Poszukuję informacji na temat wczasów odchudzających. Może ktoś ma
doświadczenia w tyw temacie. W internecie jest sporo ośrodków, ale czy warto
korzystać z takiej formy odpoczynku.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • olga31 Re: wczasy dla odchudzających 10.01.06, 10:37
      Polecam wczasy w Mielnie w ośrodku Eden. Byłam w listopadzie - pierwszy raz
      zdecydowałam sie na "taki" wyjazd. Super zastrzyk pozytywnej energii, dużo
      sportu, miłe instruktorki.
      Jadę znowu w marcu i już nie mogę się doczekać!
      Pozdrawiam smile
      • agibru Re: wczasy dla odchudzających 10.01.06, 11:02
        www.eden.mielno.pl/
      • karola971 Re: wczasy dla odchudzających 12.01.06, 15:24
        Schudłas cos na tych wczasach?smile Pozdrawiam
        • olga31 Re: wczasy dla odchudzających 12.01.06, 15:39
          Wiesz, byłam tam tylko tydzień,wiec na oszołamiający wynik nie liczyłam. Ale
          naprawdę było super -aqua areobic, pilates, tbc, dieta do 1200 kcal lub
          oczyszczjaca. I to co napisałam wcześniej - doładowanie akumulatorów na maksa.
          Myślę że taki wyjazd jest dobry jak chce się zacząć dietę + uprawianie sportu.
          Kochana, zresztą DSB nie polega na tym żeby szybko zgubić kg, tylko zeby
          zmienic nawyki zywieniowe.
          Pozdrawiam.
          • karola971 Re: wczasy dla odchudzających 12.01.06, 18:41
            dzieki za odpowiedź. Chętnie bym tam pojechała. A ile płacisz za taki pobyt na
            tydzień wliczając dietę oczyszczajaca?smile Pozdrawiam
            • olga31 Re: wczasy dla odchudzających 13.01.06, 08:53
              Wszystko masz na stronie www.eden.mielno.pl/. W styczniu i lutym jest taniej.
              Myslę że dietę oczyszczajacą warto jest zacząć na wiosne, nie teraz kiedy jest
              tak zimno.
              Sama mam problem żeby zacząć DSB w tej chwili - w ciagu dnia jest super, jem
              wszystko dozowlene w I fazie, ale wieczorem ....Dlatego chciałabym wyjechac,
              łatwiej jest jak masz wszystko podstawione "pod nos" i napięty plan -
              wypełniony sportem, nie myślisz o jedzenieniu.
              Ale nie ma to tamto, trzeba się wziąć w garść i zacząć do dziś! Trzeba szczerze
              porozmawiać ze sobą i ustalić w miarę realny cel.. Zacznę od siebie: -6 kg!
              sic.
              Na początek do końca lutego - 3kg.
              smile

• alicja191 Re: wczasy dla odchudzających 19.01.06, 22:46
      Dzieki za odpowiedz. Też szukam ośrodka gdzie mozna zacząc dietę. Rok temu w
      kwietniu schudłam 7 kg, teraz w zimie wrócił 1 lub 2. Niestety nie mam tyle
      samozaparcia co rok temu i dlatego szukam nowych sposobów na rozpoczęcie diety.
      Ciepło pozdrawiam w te nadchodzące mrozy. Brrrr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka