domifil 08.05.06, 08:45 Pomóżcie plażowiczki, gdzie mogę w Poznaniu kupić galaretkę bez cukru. Robiłam zakupy w auchau ale tam nie trafiłam. Może w innym markecie. Mam ogromną ochotę na ptasie mleczko ale bez galaretki ani rusz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyziulka Re: Galaretka bez cukru 08.05.06, 09:42 Ja znalazłam w Geant galaretki bez cukru Gellwe. Skoro jest w Toruniu więc pewnie i w każdym innym mieście w tym markecie Trudno je znaleźć bo albo są na pułkach ze zdrową żywnością (dla cukrzyków) albo z innymi galaretkami ale nisko na półkach jakoś tak z boku Nie ułatwiaja nam zycia układem produktów Ja mam zawsze problem ze znalezieniem wszystkiego i zakupy przeciągają się w nieskończoność Pyziulka Odpowiedz Link
czarindia Re: Galaretka bez cukru 11.05.06, 15:15 Galaretki są w Geancie i Careffour Są Gellwe i Dr.Oktera Odpowiedz Link
madziuus Re: Galaretka bez cukru 06.06.06, 07:34 ja też długo szukałam ale znalazłam, wśród innych zwykłych galaretek, mam gellwe i jest ona w takim mniejszym opakowaniu może to pomoże Odpowiedz Link
domifil Re: Galaretka bez cukru 07.06.06, 10:27 Przepraszam, że nie podziękowałam wczesniej za informacje. Jestem juz zaopatrzona w galaretki i zajadam serniczki na deser. Wczoraj dodałam truskaweczki (II faza). Dzisiaj degustacja. Odpowiedz Link