Dodaj do ulubionych

Pytanie o II fazę

31.10.06, 13:09
Niedługo kończę I fazę i mam kilka pytań do doświadczonych plażowiczeksmile Jak
długo powinna trwać II faza? Wiem, że można wprowadzić chleb razowy i owoce,
a w jakich ilościach? Jakie jeszcze produkty wprowadzacie? Co z makaronem
razowym i naleśnikami na mące razowej? A ryż, kasze i ziemniaki?
Wiem, że trochę dużo tych pytań, ale proszę Was o odpowiedź, bo nie
chciałabym zaprzepaścić wyników z pierwszej fazy jakimiś błędami w żywieniu.
Z góry Wam strasznie dziękujęsmile
Obserwuj wątek
    • justynam24 Re: Pytanie o II fazę 31.10.06, 16:05
      II faza trwa tyle ile chcesz schudnac...i pamietaj ze rodzajami spozywanych
      posilkow nie rozni sie ona od trzeciej...ale w drugiej nie mozesz jesc
      wszystkich posilkow ktore "wchodza" w II fazie a w pierwszej sa niedozwolone
      (mam nadzieje ze nie zadmatwalam), tak wiec jednego dnia mozesz zjesc albo
      owoce, albo platki na sniadanie, czy makaron razowy na obiad...ale nie
      wszystkiego jednoczesnie.
      Makaron mozna. Nalesniki razowe mozna ( sa pyszne smile ), ryz brazowy lub dziki
      mozna, kasze gryczana mozna!! ziemniaków nie ...

W razie co pytaj smile

Pozdrawiam
      • madzik.bi Ogromne dzięki! 31.10.06, 18:24
        Super, dziękuję za odpowiedź. Dużo mi wyjaśniła. Jakby co, to pozwolę sobie na
        tym wątku jeszcze o coś Cię zapytaćsmile Jeszcze raz dzięki!
        Pozdrawiam
    • justynam24 Re: Pytanie o II fazę 31.10.06, 18:45
      Prosze bardzo polecam sie na przyszloscsmile

W razie co moj nr gg 1592279
      • martyna540 :) 31.10.06, 21:11
        Korzystając z okazji ja tez wrzucę małe pytankowinka mianowicie o ile kcal
        tygodniowo można zwiększać posiłek mówię o produktach zakazanych w 1 fazie typu
        mąka chleb razowy itd.smilewiem ze nie można wszystkiego naraz...i chce się
        wszystkiego dowiedzieć żeby niczego nie schrzanić;pwinkbo ja się boje ze jak
        codziennie będe jadła węglowodany i owoc to przytyjewink...z odpowiedz z góry
        wielkie dzięki;****
        • justynam24 Re: :) 01.11.06, 06:48
          witam!
          Ja nie patrze na liczbe kalorii - moze jedynie podswiadomie zdaje sobie sprawe
          co ile ma. Np gdybym jadla na obiad nalesniki to juz bym raczej nie dodawala
          nic innego II fazowego, jesli natomiast jakis owoc to mozesz go zjesc 2 razy,
          tak samo z platkami owsianymi na sniadanie....ale warto eksperymentowac...bo to
          sa rzeczy zdrowe i na pewno sie przez nie nie przytyje jedynie przestanie sie
          chudnac....a jesli sie okaze ze i z takim zywieniem waga spada - to nie ma co
          sobie zalowac smile tak wiec proponuje probowac, jesc i obserwowac jak sie
          zachowuje organizm smile

Powodzenia
    • martyna540 Re: Pytanie o II fazę 01.11.06, 18:40
      dziękuje za odpowiedzsmile...w prawdzie do 2 fazy jeszcze tydzień ale lepiej się
      upewnićwinka co do mąki razowej to gdzie ją można kupić...? bo w markecie jej nie
      mogłam znaleźćsmile z góry dzięki i pozdrwaiamwink
      • justynam24 Re: Pytanie o II fazę 01.11.06, 19:13
        w niektorych marketach jest...chociaz juz mam od dawna i nie pamietam gdzie...
        (malo jej uzywam). Na pewno w sklepach ze zdrowa zywnoscia. Ja kiedys
        zamawialam rowniez w takowych sklepach internetowych - jak wiecej rzeczy
        potrzebowalam.
        Pozdr
      • madziuus Re: Pytanie o II fazę 03.11.06, 17:34
        poszukaj w rozny ch wiekszych marketach, u mnie w miescie jest np w stokrotce
        ;d.. i w takich troche mniejszych delikatesach (np SPOŁEM) tez zazwyczaj sawink
      • martyna540 jeszcze jedno pytanko ;p 03.11.06, 21:54
        czy dobrze zrozumiałam ze w ciągu dnia moge zjeśc albo chleb pełnoziarnisty na
        sniadanie( ile kromek?? i jaki jecie??)albo ryż kasze itd. oczywiście ryż
        brązowy na obiad;p...lub 2 razy owoc i mozna wybrac tylko jedna z tych opcji
        tak???smile wiem ze upierdliwiec ze mnie ale co ja na to poradze;p prosze o odp i
        dziekujekiss
        • madziuus Re: jeszcze jedno pytanko ;p 03.11.06, 23:58
          wprowadzaj produkty stopniowo.. zeby nie bylo tak ze j ednego dn ia jesz same
          rzeczy dozwolone dopiero od drugiej fazy.. jeden taki produkt dziennie i potem
          zwiekszaj porcje ;]
          • justynam24 Re: jeszcze jedno pytanko ;p 04.11.06, 06:16
            dokladnie tak!!!
            • martyna540 Re: jeszcze jedno pytanko ;p 04.11.06, 15:52
              dziękuje dziefffczynki;* jak zjem np.1 dnia 2 fazy naleśniki albo 2 jabłka albo
              100g ryżu brązowego to będzie ok??smile;p;p;p........no życ wam nie dam normalnie;p
              pozdrowionka;*
              • madziuus Re: jeszcze jedno pytanko ;p 04.11.06, 16:46
                to trudno powiedziec.. zalezy od osoby i przypadka suspiciousbig_grin moze na gg sie odezwij
                jak chcesz to sobie pogadamy.. ;d 2883484 wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka