Dodaj do ulubionych

dzis na start

28.12.06, 02:02
Nie chcialam robic konkurencyjnego watku o diecie SB, ale ten chyba bedzie w
stanie mnie bardziej zmobilizowac do rozpoczecia diety.

Tak wiec...DZIS ZACZYNAM!!! Moje wszystkie nierealne postanowienia staram sie
wcielic w zycie "od jutra"...nigdy nie wychodzi. Zaczne wiec DZIS. Jest ktos
jeszcze kto chce wystartowac z ta dieta razem ze mna?
Obserwuj wątek
    • asiulekk16 Re: dzis na start 28.12.06, 12:54
      witaj!
      Tez bardzo chce zaczac diete..ale chcialabym cos dowiedziec sie na temat SB..na
      czym ona polega??Prosze o odpowiedz..

asiulek
    • szymekela Re: dzis na start 28.12.06, 14:50
      Ja też dziś zaczełam. Już kilka razy sięgałam po zakazane rzeczy ala się trzymam
      (niestety mam pełną lodówkę poświąteczną i ciacha i jeszcze sylwester, który
      nie wiem jak przetrwam ) ale narazie jest OK. Ponieważ jestem weteranką od
      odchudzania- ciągle grubą to wytyczyłam sobie takie zasady. Założyłam skarbonkę-
      za grzeszek 5 zł, za brak ćwiczeń 10 zł. Mam nadzieję że ten bat na mnie
      podzała. Napisz proszę czy idziesz na jakąś balangę na sylw. Pozdrawiam
      • skakanek2 Re: dzis na start 28.12.06, 18:38
        to swietnie, ze nie jestem sama...kryzys przechodzilam dzis ze 100 razy, po
        prostu jestem przyzwyczajona duzo, tlusto i slodko jescsmileAle jakos wytrzymalam,
        choc widze, ze bez chleba i ziemniakow bedzie ciezko. Robi mi sie slabo i
        niedobrze po zjedzeniu samych warzyw np z kurczakiem, albo jajek bez
        chleba...eh, razem bedzie razniejsmile

Musze sie tez za jakies cwiczenia dzis wziac, od rana tylko siedzenie przed TV..

A co do sylwestra, wybieram sie na impreze do klubu, bedzie pewnie dobre
        jedzonko i trunkismile chyba przestane poscic tego dnia, ale na drugi dzien
        powroce do diety. Jeden grzeszny dzien to jeszcze nic strasznegowink
        • szymekela Re: dzis na start 29.12.06, 09:05
          Muślę że na sylwesrta nie ma co się katować i dziwaczyć w towarzystwie i
          poprostu sobie odpuścić. Ale z doświadczenia wiem że przez takie okazje
          przerywa sie diete, urodziny przyjęcia w pracy it. Jeżeli che się coś osiągnąc
          to trzeba twardo i bez żadnych odstępstw. Muszą też być ćwiczena. Chyba że
          odchudzasz sie pirwszy raz to wtedy są szybkie efekty. Ja wczoraj diete
          trzymałam ale nie ćwiczyłam. pozdrowionka
    • kamaaa11 Re: dzis na start 28.12.06, 19:07
      hej ja też zaczęłam dzisiaj. W sumie to moje pierwsze odchudzaniesmile. Nie mam
      ksiązki i korzystam z przepisów z forum. smile Jeśli masz jakieś informacje na
      temat tego czy można jeśc ser biały chudy lub feta to prosze cie daj znac.
      Myśle że bedzie nam razem raźniejkisssmile
      • madziuus Re: dzis na start 29.12.06, 20:25
        powodzenia ;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka