bogumisia20 21.02.07, 19:37 witam ! mam pytanie: czy stosowanie tej herbatki pomaga i daje efekty. Czy ktos z was ja stosował i czy jest zadowlony.. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venusgirl Re: Slim figura- herbata 21.02.07, 19:39 na forum dziewczyny polecały ja jestem dopiero w 2 dniu ale pije herbatkę i nawet mi smakuje Odpowiedz Link
janethk Re: Slim figura- herbata 21.02.07, 20:43 ja wlasnie dzisiaj kupilam i tez jestem bardzo ciekawa jakie beda efekty po dwoch tygodniach Odpowiedz Link
bikenbok Re: Slim figura- herbata 22.02.07, 13:15 herbata jest super i naet bez diety daje sfekty - ja dzieki niej czuje sie o wiele lepiej. gorąco polecam zamiast kawy, bo pobudza Odpowiedz Link
kiss111 Re: Slim figura- herbata 22.02.07, 22:56 witam mam takie pytanko, poniewaz za bardzo nie wiem o ktore herbatki chodzi czy to jest slim figura ktore reklamuja (ktora ma 3 etapy) nie pamietam dokladnie ale cos takiego : -spalanie -stabilizacja -i cos jeszcze czy chodzi o cos innego? bede wdzieczna za odp... pozdrawiam Odpowiedz Link
monikinda Re: Slim figura- herbata 27.02.07, 19:04 jak maja senes to zle, bo potem jak sie bedzie pic to sa trudnosci z wyproznianiem bo organizm bez dawki senesu nie umie Odpowiedz Link
mami666 Re: Slim figura- herbata 28.02.07, 22:16 byle za długo nie pić takich herbat, bo z wypróżnianiem mogą byc kłopoty Odpowiedz Link
ka-sha1 Re: Slim figura- herbata 28.02.07, 22:49 witam a ja pije zielona herbatke (najzwyklejsza) raz na kilka dni (jak mi sie przypomni) i tez sa efekty ta dieta sama w sobie zmienia przemiane materii naszego organizmu iec nie rozumiem po co wam tak silne - przyzwyczajajace wspomagacze ale co tam byle kilogramo mniej bylo ... Odpowiedz Link