patrice7 03.06.08, 19:46 schudlam 5 kg i juz wiecej nie chce to chyba nie musze przechodzisc na 2 faze? jak to jest? co jesc zeby nie chudnac a zeby nie bylo efektu jojo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynagar Re: koniec 1 fazy i problem 03.06.08, 20:07 przejsc do trzeciej fazy...czyli wolno Ci jesc jednego dnia i owoce i chlebek razowy i makaron razowy..czyli zdrowe odzywianie... Gratuluje i powodzenia Odpowiedz Link
justynagar Re: koniec 1 fazy i problem 03.06.08, 22:11 Nastepstwem pierwszej fazy jest druga...na ktorej wprowadza sie stopniowo niedozwolone w pierwszej fazie produkty np. jeden owoc dziennie, albo naturalne platki na sniadanie, czy makaron razowy na obiad. Na tej fazie sie jeszcze chudnie. Trzecia to juz zdrowe odzywianie, ktore pozwala utrzymac wage. A wiec mozesz sobie np. zjesc na sniadanie platki, potem jeszcze jakis owoc....generalnie musisz obserwowac swoja wage i co sie dzieje... :- ) sama do tego dojdziesz co Ci sluzy a co nie Pozdrawiam Odpowiedz Link
anhes Re: koniec 1 fazy i problem 04.06.08, 14:02 o ja naprzykład przeszłam na 2 fazę i już nic nie schudłam... Odpowiedz Link