anita197904 13.08.08, 13:04 Od jutra przechodzę na dietę. Mam trochę obawy, czy wytrwam, ale nigdy się nie dowiem, jeśli nie spróbuję... ))) Czy ktoś do mnie dołączy...??? Razem zawsze przyjemniej Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arcysia Re: SOUTH BEACH 13.08.08, 22:39 Cześć! Jestem z Tobą, choć mam podobne obawy. Już próbowałam i nawet efekty były! Letnie spotkania z przyjaciółmi mnie pokonały. Na najbliższe dwa tygodnie nie planuję imprez. Może razem wytrwamy? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
anita197904 Re: SOUTH BEACH 14.08.08, 09:05 To SUPER!!! Z jakiej wagi wyściowej wychodzisz i do jakiej zmierzasz...? )) Z tą dietą po raz pierwszy mam styczność i nie bardzo wiem jakie dania są w miarę najmniej absorbujące czasowo i w miarę dobre Może podsuniesz mi jakieś pomysły jedzeniowe Odpowiedz Link
malgosiach.2 Re: SOUTH BEACH 14.08.08, 09:58 witam Was! ja jestem na diecie od 18 dni - I faza - 4,8 kg mniej do tej pory; do jedzenia nie wymyslam nic absorbujacego; jem głównie jajka (na sniadanie); twarożek piatnicy szczypiorkowy, do którego dodaję ogórki lub pomidory; rózne proste sałatki; kalafior + piers z kurczaka smazona na oliwie ( którą polubiłam); ryby ( np pieczony łosos), tuńczyk z czerwoną fasola itp. Małe grzeszki były,przyznaję ( np lody czy jakis herbatnik), ale wychodzę z założenia, ze jeśli zjem to mnie zachcianki nie bedą męczyc. Dieta jak dla mnie super. Od poniedziałku przejde na II fazę. Trzymam za Was kciuki! I za siebie tez! jeszcze mam 10 kg do zrzucenia! Odpowiedz Link
anita197904 Re: START 15 sierpnia - kto się przyłącza???? 14.08.08, 11:54 miało być od dzisiaj... ale z pewnych względów musiałam przełożyć na jutro. Dzisiaj poczytałam fora i pędzę po pracy do sklepu na zakupki jedzeniowe ))) Wieczorem już coś upichcę aby jutro wystartować z OGROMNYM ZAMIAREM pozbycia się 5 kg ))))) Odpowiedz Link
sylpal13 15 sierpnia, jestem 14.08.08, 13:24 do zrzucenia 12 kg, waga wyjściowa 82kg, uff może się uda, mam już dosyć tych wałków tłuszczu!!!!!!!! Odpowiedz Link
arcysia Re: 15 sierpnia, jestem 14.08.08, 23:45 Cześć! Ja z tych "przewrażliwionych" , tzn. mam do zrzucenia tylko 8 kg, chociaż mój mąż protestuje, bo boi się, że i biust się zmniejszy)). Ale nie zwracam na Niego uwagi, muszę schudnąć, bo po ciąży nie mam się w co ubrać. Szafa pełna ciuchów, a ja w nic się nie mieszczę. Ja głównie jadam owoce morza (uwielbiam) lub gotowaną pierś kurzęcą w kompozycji z kalafiorem, cukinią, bakłażanem, kabaczkiem. Na śniadania piątnica 3%, jajecznica na oliwie, mozarella z pomidorami, sałatki z tuńczykiem, ogórkiem, kiełkami soi. Kolacja to przeważnie sałatka grecka z fetą. Dla mnie to menu, które "tygrysy lubią najbardziej". Odkryłam to niedawno, właśnie przy pierwszych próbach z dietą SB. Od dwóch tygodni eksperymentuję i czuję się fantastycznie! Nie jestem głodna, schudłam 3 kilogramy i grzeszę niestety tylko w jednym temacie, lampka wina do obiadu lub kolacji. Odpowiedz Link
semaine Re: START 15 sierpnia - kto się przyłącza???? 20.08.08, 10:50 Cześć Wam dziewczyny! Ja jestem na SB od 14.08 zaczęłam z wagą 80kg teraz mam 76kg więc idzie mi nieżle trzymam sie 1-fazy dość ściśle i o dziwo nie wymaga to ode mnie wielkiego poświęcenia.Ale to chyba efekt znikających kg ) najgorzej dogadać sie ze znajomymi którzy nie rozumieją że człowiek na diecie i namawiają "zjedz" "nie wygłupiaj sie" "a co Ci zaszkodzi" zero zrozumienia ale wytknąć że ma się za duży brzuszek też potrafią wytknąć ale mam ich w nosie robie swoje a jak schudne to im miny zrzedna hahaha POZDRAWIAM! Odpowiedz Link