Dodaj do ulubionych

Karmienie - Problem

03.01.10, 18:54
Wirtam moja corka ma 17 msc i nadal karmie ja piersia powoli chce ja odstawic.Problem w tym ze ona od malego nie lubila i nie lubi kaszek mleka modifikowanego i innych rzeczy.Wzemiecysia to potem cos zje sa dni ze nic nie zje tylko piers ale nadal wychodza zeby w nocy budzi sie po pare razy.Nie weim jak dalej z nia postepowac i ja odstawic jak nie daje cysia to placz i zero spania w nocy nie wiem co robic dalej.Prosze o rade.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jola_ep Re: Karmienie - Problem 03.01.10, 18:59
      > Wirtam moja corka ma 17 msc i nadal karmie ja piersia powoli chce ja odstawic.

Dlaczego chcesz ją odstawić?

Pozdrawiam
      Jola
      • nadia2009 Re: Karmienie - Problem 03.01.10, 19:00
        Bo juz mam dosc po pare razy w nocy piers
        • agnieszka_z-d Re: Karmienie - Problem 03.01.10, 19:29
          Spróbuj spokojnie wytłumaczyć, że jest noc i cycuś śpi. Musisz uzbroić się
          głównie z spokój i cierpliwość, bo nawet mały nerw u Ciebie Dziecko wyczuje i
          pójdzie w płacz.
          Ja brałam Małą do siebie, tuliłam i spokojnie tłumaczyłam. Dawałam pić tylko
          wodę. Ale mam wrażenie, że Ona już wtedy dorosła do odstawki od ssania w nocy,
          bo żal trwał raz pięć minut i raz minutę. I nie był zbyt wielki, krzyków nie
          było, łzy jak grochy się nie polały. Jeśli Twoje Dziecko nie dorosło do
          zakończenia nocnych karmień może być ciężko.
          Możesz też spróbować wyeliminować nocne karmienia po jednym, stopniowo.
          A podanie mm nie gwarantuje przespanej nocki.
          • nadia2009 Re: Karmienie - Problem 03.01.10, 19:37
            Tlumacze jej ze cys spi a ona albo placze a jak placze to jeden ryk albo wcale nie spi oczy jak 5 zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka