urson77o2.pl 27.08.08, 21:39 Co można brać na wypadanie włosów przy karmieniu,wychodzą garśćiami,.niedługo będe łysa... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagandra Re: Wypadanie włosow 27.08.08, 22:02 A w jakim wieku jest Twoja pociecha? Wypadanie włosów 3-4 miesiące po porodzie jest normalne, potem odrastają. Przypuszczam, że można pić herbatkę ze szkrzypu polnego. Odpowiedz Link
urson77o2.pl Re: Wypadanie włosow 28.08.08, 07:44 To nie po porodzie,Antek skończy w pażdzierniku 2 lata Odpowiedz Link
maja64 Re: Wypadanie włosow 28.08.08, 08:19 Myślę, że tabletki zawierające wyciąg ze skrzypu + witaminy można spokojnie brać. A zażywasz jakieś witaminy i minerały dla kobiet karmiących? Może spróbuj brać przez jakiś czas np. feminatal N i do tego pić napar ze skrzypu, poza tym można wcierać coś we włosy, jakieś ampułki np. radical, seboradin. Mnóstwo tego jest w aptekach. Odpowiedz Link
nuit4 Re: Wypadanie włosow 28.08.08, 14:22 sa takie tabletki chyba Herbapoli-w walcowatym,zielonym opakowaniu.ze skzrypem wlasnie-sa na drozdzach.mysle ze w kazdej aptece dostaniesz. z odzywek to super jest WAX-25-30 zl za prawie polkilowe opakowanie,jest super,stosuja ja rowniez osoby po chemioterapi-ja kupowalam w zasadzie tylko a aptece,ale mozna tez gdzie indziej dostac. vitamarket.pl/gfx.php?t=p&id=7285 - takie cos,chyba opakowanie zmienili.i humavit nie herbapol tiny.pl/8mx4 - i taka odzywka Odpowiedz Link
asia889 Re: Wypadanie włosow 28.08.08, 09:53 Mi kiedyś pomogła owsianka, a jakiś czas temu szampon Radical wzmacniający. Odpowiedz Link
fizula Re: Wypadanie włosow 29.08.08, 23:53 Aż tak źle? Czy to tylko przesadnia poetycka? Skrzyp, witaminy, nafty, żółtka, wyciągi z czarnej rzepy itp. nie są złe. Można coś sobie wybrać. A co na to dermatolog? Paznokcie też masz w kiepskim stanie? Odpowiedz Link
ebenark Re: Wypadanie włosow 03.09.08, 15:26 Włąsnie rozmawialam dzis na ten temat z fryzjerem i farmaceutką, też lecą mi włosy garściami, dziecko ma rok. Więc fryzjerka powiedziałą że żadne odżywki na zewnątrz mi nie pomogą trzeba od wewnątrz coś brać. W Aptece zaproponowali witaminy , ale bez skrzypu-bo skrzyp działa moczopędnie i wogóle takich typowych tabletek na włosy przy karmieniu nie p[owinno się brać. Farmaceutka poleciła mi witaminy dla kobiet w ciązy, wzielam zwykły falvit, bo po dłuższej rozmowie okazalo sie że klientki są najbardziej z niego zadowolone a i cena przystępna zapłąciłam 9,71/30 drażetek Odpowiedz Link