Dodaj do ulubionych

Nowe repetytoria

02.08.14, 15:20
Pomimo, że wielbię V.Evans chyba najbardziej podoba mi się nowe repetytorium Pearsona dla 6 klasy (chodzi mi o typowe przygotowanie pod egzamin). Express publ. pewnie będzie miał lepszą bazę leksykalną, ale jest coś w szacie graficznej, co mnie irracjonalnie nie przekonuje do tego wydawnictwa. Pozostaje jeszcze Macmillan... No nie wiem, które wziąć. Na razie są tylko 3. A Wy na którym będziecie pracować z uczniami indywidualnymi?

Podobnie z maturalnymi - od pierwszego wejrzenia najbardziej mi leży Pearson, ale w praktyce dopiero będzie widać, na którym się najlepiej pracuje.
Przewiduję, że będzie coraz więcej maturzystów na coraz niższym poziomie, bo z roku na rok obserwuję spadek poziomu. Dlatego chcę zaopatrzyć się w dobre repetytorium powtórkowe.

Może macie egzemplarze okazowe i mieliście możliwość już dokładniej spojrzeć w te repetytoria; wyrażajcie opinie.
Obserwuj wątek
    • mama_klary Re: Nowe repetytoria 03.08.14, 22:05
      Ja też używałam różnych, jednak zawsze wracałam do Pearsona. Bardzo lubię to dla gimnazjum a w to dla szóstoklasistów też się już zaopatrzyłam.
      • sil.wen Re: Nowe repetytoria 10.08.14, 20:24
        Ja bardzo lubię Express Publishing jeśli chodzi o książki i ćwiczenia do gramatyki. Natomiast jeśli chodzi o repetytoria, to najbardziej cenię sobie te z MacMillana, na wszystkich poziomach. Do sprawdzianu szóstoklasisty też już mam i bardzo mi się podoba. Oczywiście okaże się w praniu.
        • ponurra_kurra Re: Nowe repetytoria 12.08.14, 11:49
          Bardzo fajnie pracuje mi sie z repetytorium MacMillana do testu 6-klasisty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka