teacherka 26.11.14, 14:07 Kto z Was był na szkoleniu maturalnym uzupełniającym do matury 2015 i może napisać jak wyglądało? Czy kończy się egzaminem? Czy są przerwy i czy jest catering? (nie śmiejcie się, przed maturą 2012 był :) Dzieki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoka1 Re: egzaminatorzy OKE 26.11.14, 17:09 ja byłam. Trwało od 9 do 18, nie było nic, żadnego cateringu, żadnej kawy herbaty, nawet czajnika bezprzewodowego, aby zagotować wodę. Nie kończy się żadnym egzaminem. Odpowiedz Link
yoka1 Re: egzaminatorzy OKE 27.11.14, 07:07 Wrocław. A Ty w której masz to doszkolenie? Odpowiedz Link
teacherka Re: egzaminatorzy OKE 29.11.14, 21:31 Ok. Już po. Katowice. Miła pani sprzedawała kawę i herbatę:) Odpowiedz Link
happybogna Re: egzaminatorzy OKE 27.11.14, 21:48 Ja też od 9 ale skończyło sie po 16tej. Egzaminu nie ma tylko tempo było zawrotne i jak wyszłam to miałam zawroty głowy, jak dla mnie bardzo intensywnie. Catering to juz przeszłość na szkoleniach, czajnik był i tyle. Jedna z nas przyniosła sobie zupę w termosie, dobry pomysł bo ja na szkoleniach musze podjadać. Ale samo szkolenie dużo mi dało więć uważam, że warto. Odpowiedz Link