strange23 21.04.04, 13:17 Dziewczyny, potrzebuje rady... Mam krecone wlosy ale bardzo oklapniete, nie wiem co mam z tym zrobic, znacie jakies sposoby? Marzy mi sie burza loczkow a nie jakies przylizane niewiedomo co :) ..Pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oksana.zarewicz Re: Oklapniete loczki 01.05.04, 13:31 Witam Radzę wypróbować szampon „1w1” lub „2w1” z serii Większa Puszystość Pantene. Po umyciu włosów nanieść na nie niewielką ilość pianki lub żelu, lekko ugniatając loczki, pomijając jednak partie włosów na czubku głowy (tam gdzie uważa Pani, że włosy są oklapnięte). Jeżeli zależy Pani na burzy loczków, warto dać włosom szansę wyschnąć samym lub za pomocą strumienia ciepłego lub chłodnego powietrza. Zapraszam również do wątku 1014. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
strange23 Re: Oklapniete loczki 01.05.04, 23:02 Dziekuje bardzo za odpowiedz. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
madzi1 Re: Oklapniete loczki 09.05.04, 19:54 sprobuj wysuszyc suszarka z dyfuzorem, ale trzymaj glowe do dolu Odpowiedz Link Zgłoś
karola85 Re: Rada Na loczki 24.05.04, 20:05 Ja również mam krecone wlosy weszlam na ta stronke bo bylam przekonana ze cos znajde dla siebie ja osobiscie po umyciu włosów susze je naturalnie bez uzycia suszarki nastepnie jak wyschna to nakładam piankeee specjlana do włosów kręconych ktora nadaje loczka sprezystosci loczna i fryzurka jest trwała wiele godzin ja osobiscie mam problem taki, ze moje loczki zamienialy sie w siano na glowie uzywałam brylantyny ale ona powodowla ze wlosy byly zbyt sklejoneee i sie robily nieladne po jakims czasie. Tak jak mowilam obecnie susze wlosy naturalnie nastepnie nakladam pianke do wlosów a w mniektorych miejscach odrobine zelu i zawijam kosmyki wlosów na palcach dzieki temu wlosy sa puszyste ( burza loków) jednak nie wyglagaja jak "siano" fryzurka jest trwała ale pamietaj używj kosmetyków przeznaczonych do stylizacji kreconych wlosów Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś