Dodaj do ulubionych

prostownica WIGO

16.12.04, 11:39
Napiszcie proszę, która prostownica nadaje się do gęstych włosów za ramiona
(chodzi mi o szerokość, na Allegro widziałam w dwóch rozmiarach, jedna 25mm a
druga 57mm) Fryzjerkę zapytałam, odpowiedziała mi nr 4 (nie wiem która ma
taki nr).
Jeśli któraś z Was używała prostownicy ceramicznej tej firmy będę wdzięczna
za opinie. Waham się pomiędzy WIGO i BABYLISS. Macie może jakieś
doświadczenia związane z tymi firmami??
Z góry dziekuję:))
Moniii
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: prostownica WIGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:44
      ja mam prostownice cutek ceramic- super, mam dlugie wlosy, a prostownica jest
      cienitka ibardzo skuteczna.polecam
    • moniii Re: prostownica WIGO 17.12.04, 12:32
      up
    • Gość: Maffinka Re: prostownica WIGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:21
      Jak masz włoski bardzo kręcone i grube to wybierz szeroką a jak falowane i
      cienkie wąską, wystarczy
      A co do Cutek Ceramic to ja też mam taką i długie włosy :) jest super ponieważ
      rozgrzewa się do prawie 200 stopni!!!! w minutkę
      pozdrawiam
      Maffinka
    • Gość: magyar Re: prostownica WIGO IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.12.04, 20:06
      wigo jest dobra, więc po co przepłacać kupując babyliss :D ja mam tą szerszą i
      daję rade
      • Gość: ataga26 Re: prostownica WIGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 14:35
        ja ostatnio pojechalam do hurtowni fryzjerskij kupic WIGO i dowiedzialam sie ze
        wcale nie sa one takie dobre bo podobno wkladki nie sa ceramiczne tylko pokryte
        ceramika, ktora ponoc po jakims czasie sie zdziera!!!kupilam w koncu firmy
        ULTRON (wąską)-mam dlugie geste wlosy i jestem z niej bardzo zadowolona!barzdo
        szybko sie nagrzewa!!!!!!!!
    • moniii Re: prostownica WIGO 20.12.04, 10:55
      Trochę się zmartwiłam, że jedna z Was napisała o prostownicy WIGO, że to
      nienajlepszy wybór. JUż nie wiem jaką wybrać, a może BABYLISS??
      I mam jeszcze pytanie czy ogólnie prostownica niszczy włosy? Gdzieś
      przeczytałam, że jeśli na włosy działa wysoka temperatura ale w krótkim czasie,
      wówczas nie ma negatywnego oddziaływania. Fryzjerka nawet mi powiedziała, że
      prostownica zamyka łuskę włosa. Nie wiem na ile to jest prawda.
      Bardzo proszę napiszcie swoje opinie.
      Pozdrawiam Was serdecznie.
      Moniii
    • Gość: Oliwka Re: prostownica WIGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 15:12
      Moim zdanie Babyliss jest najgorsza prostownica. Długo sie nagrzewa i zle
      prostuje (ocywiscie moze macie inne doswiadczenia - te sa moje). Natomiast
      polecam prostownice Remington Power Ceramic. Jak dla mnie jest swietna, bardzo
      dobrze i szybko prostuje wlosy, no i szybko sie nagrzewa. Co do niszczenia
      włosow to mysle ze w jakis sposob na pewno sie niszcza. Choc moje wlosy po
      prostownicy wygladaja o wiele lepiej - nie sa takie "sianowate":) Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka