Dodaj do ulubionych

krostki na pośladkach

IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.07.05, 16:23
Mam kłopotliwy problem z szorstką skórą i krostkami na pośladkach. Czy macie jakiś sprawdzony sposób na wygładzenie skóry i pozbycie się bolesnych krostek, czy od razu umawiac się z dermatologiem? Dodam, że smaruję się nawilżającymi balsamami, ale to niewiele pomaga.
Liczę na Waszą pomoc
omega
Obserwuj wątek
    • Gość: samarytanka Re: krostki na pośladkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:27
      tez mialam ten problem zwalczyłam go w ten sposob ze przy kapieli masowałam
      posladki szorstka steona gabki. do tego jeszcze na koniec zimny cieply zimny
      prysznic. smaruje sie balsamami zarowno jak ty i wiesz co juz po kilku
      tygodniach (moze 2 tyg) zauwazyłam roznice i moja pupeńka jest gładka. sprobuj
      sadze ze Ci pomoże
      pozdrawiam
    • Gość: bee Re: krostki na pośladkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:27
      krostki to ja również ma...nie bolące/?
      staram się ich pozbyć przeważnie na lato hehe
      szorstka rękawica,raz w tyg. masaż solą i jest ok.
    • Gość: madzia Re: krostki na pośladkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:28
      ja mam to samo..też na końcu posladków mam strasznie szorstka skóre..co na to
      robić bo wstydze sie kiedy mój men mnie tam dotyka a tam tak szorstko!
    • Gość: paulinka Re: krostki na pośladkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:28
      Sprobuj zrobic peeling smietana + cukier + Kapka oliwy. Wymieszaj wszystko tak
      zeby powstala taka papka i wetrzyj w pupe :) Potem splucz i mysle ze to pomoze :)
      • lucy215 Re: krostki na pośladkach 04.07.05, 19:40
        albo cukier,cytryna i oliwa z oliwek. działa :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka