dziewojka 11.09.04, 22:18 idziesz sobie na "złe wychowanie" a tu ci gaz rozpylają... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewojka Re: almodovar 11.09.04, 23:37 A, niby nic, przypadek. Przewietrzyli salę i dalej się oglądało. Tak tylko się zadumałam, że w żadnym innym kraju, jedynie w naszym (czemu ja się wciąż dziwię? film Almodovara wywołał takie oburzenie (LPR). No ja nie rozumiem. Śmiać się, płakać, czy uciekać?? Odpowiedz Link
ogolone_jajka Re: almodovar 11.09.04, 23:55 Jak stery rządu przejmie LPR, to pewnie będą głowy widzom golić... Odpowiedz Link
mr_pope Re: almodovar 12.09.04, 14:15 Gorzej, KAI przejmie całą telewizję a filmów w kinach w ogóle nie będzie, chyba, że o siostrze Faustynie. MW i LPR wzięło na celownik film Almodovara, bo obraża wartości katolickie, ale jak stwierdzili, nie będą go nawet oglądać. Podobnie było z 'Dogmą', krytykowali aż miło, a film został nakręcony przez praktykującego katolika i przy odrobinie uwagi można było znaleźć coł wręcz przeciwnego niż ośmieszanie katolicyzmu. Tacy są już ci nasi politycy z 'prawicy' Odpowiedz Link