01.03.17, 19:51

Władze firmy ENERGIA firmę i energię elektryczną zawierzyły Opatrzności Bożej i Matce Najświętszej Gromnicznej. Teraz najlepiej jest się modlić przy zapalonych gromnicach (gdy brak energii elektrycznej) lub pod linią wysokiego napięcia. Czym wyższe napięcie linii przesyłowej tym modlitwy skuteczniejsze.
To nowość do modlitw, tego jeszcze nie było. To "dobra zmiana".
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Energia 01.03.17, 21:59
      Ale tlumaczenie przy jakichs zawirowaniach bedzie piekne, Bog tak chcial, i co my mozemy w tym wypadku zrobic? Ano nic.
      Wola boska...
      • kociak40 Re: Energia 01.03.17, 23:03
        dunajec1 napisał:

> Ale tlumaczenie przy jakichs zawirowaniach bedzie piekne, Bog tak chcial, i co
        > my mozemy w tym wypadku zrobic? Ano nic.
        > Wola boska...

Bóg, o ile jest, to ma duży ubaw z głupoty ludzkiej. Taka głupota religijna poprawia humor, i na Ziemi, i w niebie (o ile jest).
        • pocoo Re: Energia 02.03.17, 20:21
          Ostatnio "Lotos" został zawierzony niebiosom i ma swojego klechę z kropidłem.Oj chrzczone i kropione będzie to paliwo.Oj,chrzczone ,tak im dopomóż bóg.
          • kociak40 Re: Energia 02.03.17, 22:07
            pocoo napisała:

> Ostatnio "Lotos" został zawierzony niebiosom i ma swojego klechę z kropidłem.Oj
            > chrzczone i kropione będzie to paliwo.Oj,chrzczone ,tak im dopomóż bóg.

Tankuje w "Orlenie", "Lotos" będę unikał jak diabeł święconej wody.
            Doczekaliśmy się w Polsce takich głupot religijnych, że już nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać. Na jaw wychodzą takie sprawy kościelne, że można przyrówna tylko do Sodomy i Gomory. Na portalu jest informacja, że ksiądz skarży księdza-proboszcza, za gwałty na nim
            w seminarium. Pedofilia i pederastia wśród duchowieństwa katolickiego, to prawie norma.
            Spowiadają innych i tymi "brudnymi łapami" opłatki do ust innym wkładają.
            Ja miałem już od urodzenia jakąś straszną awersję do księży, której kiedyś nie rozumiałem,
            a teraz jestem wdzięczny za to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka