0golone_jajka 25.11.04, 21:21 Na razie robi to subtelnie i kulturalnie - wysyła odwołania. Ale co będzie, jak owe odwołania zostana odrzucone? Oj, będzie się działo, będzie! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2412210.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0golone_jajka Re: Henio się rzuca 27.11.04, 23:27 No i Gocłowski kazał Heniowi wynosić się z apartamentów na strych. Ciekawe jak to Henio przeżyje??? Odpowiedz Link
patriszia Re: Henio się rzuca 29.11.04, 13:10 no i jego wierni się za nim wstawili, zadymę jakąs zrobili, sztachety i brony poszly w ruch Odpowiedz Link
pereop Re: Henio się rzuca 29.11.04, 13:30 jak na razie mimo wszystko nie zrobił nic szokującego (co innego jego zwolennicy) Odpowiedz Link
sliwka1977 Re: Henio się rzuca 29.11.04, 13:40 No właśnie dlatego, że nic nie zrobił. Milczenie jest oznaką zgody, a jemu to na rekę, bo ktoś za niego odwala robotę. Odpowiedz Link
pereop Re: Henio się rzuca 29.11.04, 13:57 sliwka1977 napisała: > No właśnie dlatego, że nic nie zrobił. Milczenie jest oznaką zgody, a jemu to > na rekę, bo ktoś za niego odwala robotę. o ile wiem to ksiądz prałat jest w szpitalu więc nie wiem co miałby zrobić...poza tym ostatnio z jego ust dość często słyszałem apel do wiernych by zachowali spokój. Co jeszcze miał uczynić? podejrzewam że większość społeczeństwa milczy w tej sprawie - czy jest to oznaką zgody na takie działanie? pzdr pereop Odpowiedz Link
sliwka1977 Re: Henio się rzuca 29.11.04, 14:10 Ale pozdrowienia mógł przesłać? Kogo w takim razie pozdrawiał? Nieee, kościół nie powinien absolutnie tolerować takich zachowań i skoro faktycznie tak sie zachowywali podczas mszy to czy nie powinni zostać wyprowadzeni ze świątyni gdzie nie powinny padać takie słowa? Odpowiedz Link
pereop Re: Henio się rzuca 29.11.04, 14:56 sliwka1977 napisała: > Ale pozdrowienia mógł przesłać? skąd? ze szpitala? Kogo w takim razie pozdrawiał? a pozdrawiał kogoś?? Nieee, kościół > nie powinien absolutnie tolerować takich zachowań i skoro faktycznie tak sie > zachowywali podczas mszy to czy nie powinni zostać wyprowadzeni ze świątyni > gdzie nie powinny padać takie słowa? kościół ma używać siły? wypraszać niewygodnych?...tego by jeszcze brakowało żeby kościół jako instytucja wypraszał ludzi z kościoła. Walczyć z takim zachowaniem na pewno powinien ale żeby wyrzucać? Odpowiedz Link