Dodaj do ulubionych

Ogólnonarodowa histeria się rozkręca...

03.04.05, 13:24
Zamkną zakłady pracy? Co będzie dalej?

Obserwuj wątek
    • kochanica-francuza Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 13:39
      Nic.Po pogrzebie zakończy się żałoba narodowa i życie wróci w codzienne koleiny.
      • ping.tasmanski Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 13:58
        no właśnie pewnie tak będzie i co można mysleć o ludziach którzy tak rozpaczają
        przez trzy dni a potem koniec. Ja myśłe że dają niezłe przedstawienie
    • ping.tasmanski a ja sie zastanawiam jak długo to potrwa 03.04.05, 13:57
      dzisiaj większość deklaruje ze czują strate tak jakby zmarł ktoś im bliski.
      Zastanawiam się kiedy im to przejdzie. Za ile dni życie wróci do normy.
    • niedzwiedziczka A po pogrzebie większość szybko zapomni... 03.04.05, 14:03
      Albo, co gorzej, niektórzy zaczną dostrzegać pojawiające się odbicia Papieża na
      niedomytych szybach....
      Jestem wierząca i wkurza mnie, że niektórzy słuchali Papieża, nie słysząc
      kompletnie, co tak naprawdę mówi.
      • ping.tasmanski Re: A po pogrzebie większość szybko zapomni... 03.04.05, 14:04
        Za to jak umierał to wszyscy się nim interesowali. rzeczywiście żałosne
    • wanda43 Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 15:25
      Jak slucham naszych komentatorow,to przypomina mi sie powiedzenie dr
      Strossmeiera z czeskiego "Szpitala na peryferiach"- gdyby glupota miała
      skrzydła,to siostra fruwałaby jak gołębica.
      • kochanica-francuza Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 15:26
        wanda43 napisała:

> Jak slucham naszych komentatorow,to przypomina mi sie powiedzenie dr
        > Strossmeiera z czeskiego "Szpitala na peryferiach"- gdyby glupota miała
        > skrzydła,to siostra fruwałaby jak gołębica.

Odpowiem poza tematem.Stwierdzenie seksistowskie jak cholera.
        • wanda43 seksistowskie?hmm... 03.04.05, 15:35
    • pereop Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 16:25
      jaka histeria?

tak spokojnego dnia w moim Szczecinie dawno nie widziałem... - może Warszawa i
      reszta kraju jakaś dziwaczna inna jest?
      • tomech Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 16:34
        Najbardziej to wnerwia mnie, ze większośc z pozoru normalnych stacji nic nie
        nadaje. Ale szlag mnie trafił do potęgi, jak wyłaczyli płatne HBO. Rozwiążę z
        gnojami umowę, mogą sobie robić dni żałoby ale nie za moje pieniądze.
        • kubus_2004g Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 16:36
          To prawda. Podpisałeś z nimi umowę w ramach której mieli świadczyć określone usługi. Skoro ich nie świadczą domagaj się obniżenia abonamentu w przyszłym miesiącu.
        • aaki nie rozwiązuj bo splajtują bez twych pieniędzy 03.04.05, 16:37
        • pereop Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 16:39
          faktycznie dużo straciłeś jak przez parę godzin nie miałeś programu płatnej
          telewizji (która i tak w kółko powtarza te same programy, filmy)...
          • tomech Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 16:43
            Nieważne czy straciłem czy nie. Równie dobrze w dowód żałoby można wyłączyć
            wszystkim internet i telefony na 3 dni ??.
            • kubus_2004 Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 16:44
              Mnie internet w nocy padł na godzinę czy coś... Już się zastanawiałem czy aby Tepsa nie żałobuje...ALe na szczęście włączyli
              • tomech Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 16:47
                Proponuję jeszcze w ramach żałoby zamknąć płatną autostrade, nie roznosić listów
                i wprowadzić zakaz handlu sprzętem AGD
            • pereop Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 16:51
              HBO jest CZYSTO ROZRYWKOWĄ STACJĄ - internet i telefon mają również inne funkcje
              stąd ich wyłączenie nie miałoby żadnego sensu - wręcz przeciwnie byłby to szczyt
              głupoty
              • tomech Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 16:55
                ale nie publiczną i darmową. Za to się płaci. Czy ty to rozumiesz?
                Jak ja był bym włąścicielem firmy, która serwisuje np. automaty do gier stojące
                w kasynie, to m ogłosić, że w ramach żałoby nie będe naprawiał tego sprzętu
                przez tydzień, bo sobie tak ogłosiłem?
                • pereop Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 17:02
                  w jakim ty świecie żyjesz stary - myślisz że w publicznej telewizji dostajesz
                  tylko to co chcesz? wbrew reklamom w tv publicznej to NIE TY DECYDUJESZ NA CO
                  IDĄ TWOJE PIENIĄDZE Z ABONAMENTU

a do innych darmowych pretensji mieć nie możesz - są to stacje prywatne i ich
                  właściciele uznają co trzeba nadawać w takiej chwili

przykład z właścielem firmy jest głupi z jednego powodu - w/w przykłady odnoszą
                  się do firm świadczących usługi na cały kraj - mający zupełnie inne funkcje niż
                  ta twoja wymieniona firma - ogłosić mogłaby żałobę ale pewnie właściciel
                  automatu do gier wezwałby po prostu inną firmę...
                  • tomech Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 17:04
                    O czym ty gadasz? Je nie mówię o kanałach publicznych tylko o HBO. CO miesiąc
                    płacę za ten kanał, dostaję całomiesięczną rozpiskę filmów jakie mogę sobie
                    oglądnąć. Płacę za to i wymagam, że mają się z programu wywiązac. I przykład z
                    moją firmą jest jak najbardziej trafiony.
                    • pereop Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 17:54
                      to napisz skargę i przestań narzekać - a jeśli nie umiesz nawet paru godzin
                      wytrzymać bez tej stacji to masz poważny problem ze sobą ale da się to
                      wyleczyć...
                    • selenium HBO 03.04.05, 18:10
                      Ale co wy z tym HBO? Przeciez leci jak lecialo -
                      - przed chwila skonczyla sie Tootsi z Hoffmanem...?
                      • pereop Re: HBO 03.04.05, 18:13
                        biednemu tomechowi przeszkadza że wczoraj wieczorem na parę godzin wyłączyli te
                        stacje...pewnie mu jakiś film przepadł i niestety będzie musiał go zobaczyć w
                        innym terminie wink
                        • tomech Re: HBO 03.04.05, 18:15
                          Widzę, ze jesteś za tępy i nie kumasz o co mi chodzi, więc nie ma co z tobą
                          gadać. Nie chodzi o to czy mi coś przepadło czy nie ale o sam fakt. No ale co
                          tam, z cymbałem nie ma co gadać....idź się pomodlić.
                          • pereop Re: HBO 03.04.05, 18:26
                            co za kultura nie ma co wink))

swoją drogą ciekaw jestem jakie twoje pieniactwo przyniesie efekt bo jak
                            podejrzewam żaden wink)

a modlić nie muszę się do nikogo - to dla twojej informacji "wszechwiedzący"
                            i "kulturalny" tomechu
                        • selenium Re: HBO 03.04.05, 18:17
                          Cos podobnego! Ja nawet nie wiedzialem, ze HBO wylaczyli,
                          a place co miesiac! Wczoraj ogladalem bardzo fajny program na
                          Discovery (chyba) o preparowaniu zwlok w starozytnym
                          Egipcie. Mumie i te sprawy. Chyba to bylo zgodne z rozkladem
                          jazdy, ale moze tez zmienili ramowke, zeby bylo a propos?
                          • pereop Re: HBO 03.04.05, 18:27
                            Discovery nie przerwało nadawania - jedynie w okresie kiedy nie nadają była
                            tablica poświęcona papieżowi
        • bez_cenzury Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 16:48
          po chuj placisz zlodziejom!!!
          • tomech Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 16:50
            no właśnie teraz dopiero do tego doszedłem jak przejżałem na oczy...dzięki stary.
    • angelika_20 Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 16:46
      Tych co nie milczeli gdy reszta stała zamyślona też zamkną smile
    • cotygadasz Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 16:53
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=22100780&a=22100780
    • selenium Re: Ogólnonarodowa histeria się rozkręca... 03.04.05, 18:14
      Im gorzej tym lepiej! Szybciej sie zmecza i juz jutro beda
      mieli dosyc tego mielenia w kolko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka