chadzia-badzia 06.04.05, 17:28 Proponuję, aby ten wątek był poświęcony "pajacykom" które tworzą reporterzy i nie tylko. Na dobry początek wypowiedz pani reporter z radia tok FM: "teraz, analizując wszystko, i myśląc od tyłu tego pontyfikatu.." Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mochernacymbale Re: Pajacyki 06.04.05, 18:19 "informacja dla pielgrzymów: pamiętajmy, nie jedzmy świeżych owoców bo mogą wywołać biegunkę, a z dostępem do toalety może być róznie. Pamiętajmy również, aby zabrać ze sobą papier toaletowy i husteczki nawilżające.." Odpowiedz Link
kochanica-francuza Przepraszam,co to jest "mocher"? 06.04.05, 19:59 jeśli chodzi o surowiec na wyroby odzieżowe,w tym słynne berety,to piszemy MOHER lub MOHAIR. Odpowiedz Link
mohernacymbale Re: Przepraszam,co to jest "mocher"? 06.04.05, 20:05 dzięki, widzisz jakoś nie często używam tego słowa. Kupiłem berecik a to, ze jest z moherku dowiedziałem się od koleżanki z domu starców. Odpaliłem worda, ale on mi nie spradził błedu (widocznie nie ma tego w swoim słowniku). Poprawiłem bład. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: Przepraszam,co to jest "mocher"? 06.04.05, 20:17 mohernacymbale napisał: > dzięki, widzisz jakoś nie często używam tego słowa. Kupiłem berecik a to, ze > jest z moherku dowiedziałem się od koleżanki z domu starców. Odpaliłem worda, > ale on mi nie spradził błedu (widocznie nie ma tego w swoim słowniku). > Nie sprawdza.Wiele osób ma błędy w nickach. Odpowiedz Link