bloodysunday99 23.01.06, 16:35 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,3125348.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitmik Re: Wadera: Nie chcemy czarnuchów 23.01.06, 16:50 co? sojusz nazioli i ateistow przeciwko klechom? zreszta nie pierwszy juz raz w historii.......... Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Wadera: Nie chcemy czarnuchów 23.01.06, 17:14 sympatyczny był sojusz nazioli a poprzednikami wojtyły przeciwko LUDZIOM. Odpowiedz Link
vitmik Re: Wadera: Nie chcemy czarnuchów 24.01.06, 07:12 poprawka: dwoma poprzednikami. nie mieszaj w to pozostałych bo to nieprawda Odpowiedz Link
bloodysunday99 Re: Wadera: Nie chcemy czarnuchów 24.01.06, 10:38 Vitus? To kim jestes dzisiaj? Jestes pokrzywdzonym katolikiem, tak? A kiedy znow bedziesz faszysta? Moze jutro? Tak jak ktos wczesniej juz ci napisal, to jestes tylko choragieweczka w wietrze... Odpowiedz Link
vitmik Re: Wadera: Nie chcemy czarnuchów 24.01.06, 11:29 Skoro papiez moze byc (wg waszych twierdzen i opinii) kato-faszystą to dlaczego ja nie moge nim byc? wole byc faszystą , ba, nawet żydem niz komuchem, pedałem, murzynem czy brudnym mahmutem Odpowiedz Link
nick_penis Re: Wadera: Nie chcemy czarnuchów 24.01.06, 11:31 > wole byc faszystą , ba, nawet żydem niz komuchem, pedałem, murzynem czy brudnym > > mahmutem > Prowokujesz, czy zidiociałeś do reszty? Odpowiedz Link
vitmik Re: Wadera: Nie chcemy czarnuchów 24.01.06, 11:46 to zidiocenie odnosi sie do bycia faszysta czy do bycia żydem? najwyższy czas zaczac przedstawiac faszyzm (nie nazizm, dla wiekszości sa to wyrazenia tozsame)) takim jaki byl a nie taki jak go przedstawiali sowieci. i zeby byla jasnosc - w faszystowskich włoszech, nikt nie wsadzal zydow do pierdla a tym bardziej nie wysylal do auschwitz jak to bylo w postepowej i wielce oswieconej żabolandii Odpowiedz Link