sojuz1 23.05.06, 11:53 wiadomosci.onet.pl/pielgrzymka/1,1336625,art.html Jakiś włoski ateista porównał Go do swojej babci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam81w Re: Obrazili Ojca Świętego!!! 23.05.06, 11:59 cytat : " Prasa zwykle dzieli Kościół na konserwatystów i progresistów, ale obie kategorie znaczą bardzo niewiele. W tych dniach media cytują młodego Włocha, który oświadczył: "Papież jest jak moja babcia. Zawsze mówi to samo, ja się do tego nie stosuję, ale czuję, że w gruncie rzeczy ma rację". hehe dobre , chociaz dlaczego mamy bac sie powiedziec ze papiez nie ma racji ? nie bojmy sie tego . my nie musimy uwazac ze jest on nieomylny. Odpowiedz Link
watanabe.miharu Re: Obrazili Ojca Świętego!!! 23.05.06, 19:26 No i nie uważamy Benedykt to zwykły facet, a nie jakaś tam wszechwiedząca istota. Śmieszne jest sądzić inaczej. Odpowiedz Link
ppo Obraźliwe dla Benka, jako faceta 23.05.06, 19:36 mogło być porównanie do babci Swoją drogą dobrze, że nie CIOCI Odpowiedz Link
wanda43 Re: Obrazili Ojca Świętego!!! 23.05.06, 19:50 To normalny czlowiek wybrany na szefa panstwa koscielnego.A to,ze glowa tego panstewka jest glową jednej z wielu religii.....jest bo jest.Kaczynskiego czy innego Putina tez ludzie wybrali,a jakos nikomu nie przychodzi do glowy nazywac ich swietymi. Odpowiedz Link
taus Re: Obrazili Ojca Świętego!!! 23.05.06, 21:12 Jeśli jesteś katolikiem, to za podważenie dogmatu o nieomylności papieża czeka Cię ekskomunika. Odpowiedz Link
e42 Re: Obrazili Ojca Świętego!!! 23.05.06, 21:45 ojjjjjjj niedobrze mi, rzygać mi się chce.... Odpowiedz Link